Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Már nem csak devizahitelesek mehetnek az ócsai lakóparkba

2014. június 16. 08:58

Még mindig jó pár ház üresen áll a méregdrágán épített ócsai lakóparkban, pedig már nem csak devizahiteles családok költözhetnek be a lakásokba.

2014. június 16. 08:58

A tervek szerint nyár végére most már tényleg megtelik az ócsai lakópark. A frissen beköltözöttek már szociális alapon költözhetnek be a házakba, nem feltétel a devizahitel, sőt az sem, hogy az illető családnak volt-e korábban saját ingatlana.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2014. június 16. 23:30
Pár év börtönt megérne...;)
liberálzöld.
2014. június 16. 20:11
Oda költözhete egy-két minisztérium.
Laci bá
2014. június 16. 18:31
RTL: Még mindig nincs tele a 2,5 milliárdos telep Csak "a költségvetés szempontjából szimbolikus" reklámadóból még három ilyen telepet lehet építeni... Különben eléggé szigorúak a beköltözés feltételei, azért nincs még minden ház elfoglalva.
Vlagyimir
2014. június 16. 11:04
A rákosi korszakban a politikai diktatúra lakoltatta ki a családokat ha úgy tetszett a rendszernek, ma meg a kapitalista diktatúra jön a végrehajtóval és a költöztető teherautóval, kidobva gyerekestül a családokat a semmibe. A világrend gyakorlatilag (erkölcsileg) visszaesett az 50-es évek szintjére, mind globális, mind regionális, lokális szinten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!