Megvan Hoffmann Rózsa utódja

2014. június 10. 12:12

Bemutatta az EMMI leendő államtitkárait Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter. Hoffmann Rózsa helyét a köznevelési államtitkári poszton Czunyiné Bertalan Judit veszi át, de a felsőoktatási államtitkár személye továbbra is titok. Rétvári Bence is önálló államtitkárságot kap.

2014. június 10. 12:12

Bemutatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkár-jelöltjeit Balog Zoltán miniszter. Rétvári Bence parlamenti államtitkár és miniszterhelyettes, Lengyel Györgyi közigazgatási, Czunyiné Bertalan Judit köznevelési, Simicskó István sportért felelős, Soltész Miklós egyházügyi, Hoppál Péter kulturális, Veresné Novák Katalin ifjúsági és családügyi, Czibere Károly szociális és társadalmi felzárkózási, Zombor Gábor egészségügyi államtitkár lesz. A felsőoktatási államtitkár személyét néhány héten belül jelentik be, Balog Zoltán annyit mondott, hogy az államtitkár egy nemzetközi nagyvállalattól érkezik.    

A miniszter budapesti sajtótájékoztatóján közölte: az uniós fejlesztések ügye is államtitkári rangra emelkedik. Amíg ennek vezetőjét megtalálják, addig a területet Köpeczi-Bócz Tamás helyettes államtitkár irányítja. Balog Zoltán az államtitkárokat bemutatva kiemelte: az, hogy a minisztérium változatlan formában folytatja a működését, bizonyítja, hogy sikeres volt a létrehozása, és érdemes együtt tartani azokat a társadalompolitikai ágazatokat, amelyek közvetlenül érintik az emberek életét. 

Továbbra is stratégiai cél a magyar emberek, közösségek lelki-testi egészségének az erősítése, és ehhez hozzátartozik a közművelődés is – mondta, hozzátéve: fontos továbbá a családok megerősítése, ez áll a kormány és tárca tevékenységének középpontjában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2014. június 10. 14:31
Jó ez a Mandiner. Az összes elkentszájú, frusztrált, sikertelen idióta itt ürítheti ki magát. Jobb, mint egy nyugtatózás. Egy időre, miután kiöklendezték magukat, beavatkozás nélkül lenyugszanak. Kell ez,....mindig is mondtam,...kell, na! Mert ezek egyébként őrjöngenének, összefirkálnák az összes falat, főleg az újakat, éjszaka kukákat borogatnának....szóval szükséges a Mandiner. Korábban már azt gondoltam, mire jó ez?, kinek hiányzik ez a büfizés. De most már belátom, jobb, mint egy OPNI-s beutalás. Jól van gyerekek, globaloo1, liberálzöld, Vlagyimir és tsa-i. Nyomjátok csak, amíg reszket a Hold...... Ne válaszoljatok, érdemi mondanivalótok úgy sincs, én pedig most kikapcs.
antioxi
2014. június 10. 14:11
Láttam egy Czunyinéval készült nem éppen baráti interjút, ahol Czunyiné lemosta Rónai Egont, aki végül gratulált is a válaszadásaihoz. Jó kezekbe kerül a közoktatás ügye de a mozgástere korlátozott lesz, mint volt Hoffmannak is.
Maddox
2014. június 10. 13:52
"1/27-el" Ilyen ragozást nyomat a vagyonnyilatkozatában. Hááát nem is tudom...
veva
2014. június 10. 13:48
Ez sem sok jót ígér: "A felsőoktatási államtitkár személyét néhány héten belül jelentik be, Balog Zoltán annyit mondott, hogy az államtitkár egy nemzetközi nagyvállalattól érkezik."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!