Optimistábbá nevelné a magyarokat a világhírű szociálpszichológus

2014. június 24. 09:42

Philip Zimbardo a börtönkísérleteivel vált híressé, most viszont a hétköznapi hősiességet kutatja – éppen Magyarországon.

2014. június 24. 09:42

Az olasz származású amerikai szociálpszichológus, Philip Zimbardo civil szervezetekkel együttműködve elsősorban a tanároknak igyekszik optimizmust átadni. Egy tudásátadási hálózatot próbálnak kiépíteni, hogy a gyerekek otthon a szüleiknek is átadják a megszerzett készségeket.

Amerikában az emberek abból indulnak ki, hogy meg tudom tenni: ezt a változást szeretnék elhozni Budapestre, majd vidékre is” – magyarázta.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huffnágel Pista
2016. június 12. 11:02
Tényleg egyenlőséget akarnak a nők? #feminizmus #férfiholokauszt #zimbardo - http://go.shr.lc/1tpAGHb
catalina9
2014. június 24. 20:48
Egy tudásátadási hálózatot próbálnak kiépíteni, hogy a gyerekek otthon a szüleiknek is átadják a megszerzett készségeket." Igazi píszígagyi duma. Aztán az ember olvassa, hogy a sikeremberek, sztárok, celebek éppen hanyadik elvonójukon estek túl, a gyerekük itt ott kábítószerezik, lövöldözik...
pedroamigo
2014. június 24. 19:41
Optimistábbá? Az nem lesz nehéz. Ezer forint rizsacsökkentés és kész...;)
Autofocus
2014. június 24. 18:45
A faszi most is úgy néz ki mint egy börtönőr egy B-movie-ból. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!