Biszku-ügy: újabb vádpontokban nyomoz az ügyészség

2014. július 01. 09:10

Felbujtóként elkövetett kényszervallatás, jogellenes fogva tartás és a magyar állam területe elleni hűtlenség és felségsértés miatt nyomoz az ügyészség a Biszku-ügyben, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

2014. július 01. 09:10

Biszku Bélát májusban már elítélték háborús bűntettek miatt, első fokon öt és fél évet kapott.

Feljelentések nyomán viszont eközben újabb eljárások indultak: az ügyészség felbujtóként elkövetett kényszervallatás, jogellenes fogva tartás és a magyar állam területe elleni hűtlenség és felségsértés miatt nyomoz egyelőre ismeretlen tettes ellen. A nyomozást két hónappal meghosszabbították.

A szóvivő közlése szerint az ügyészek jelenleg a levéltári iratok feldolgozását és értékelését végzik – írja a Magyar Hírlap.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. július 01. 11:49
Meg kellene idézni tanúnak a Fidesz 3/2-eseit. Remek szakemberek. Konspirálnak, hazudnak, meg bármit megtesznek ami kell. Csak ne hogy az öreg elkezdjen mesélni. Mert akkor aztán be kell tiltani az összes, rádiót, tévét és internetet.
Stadionban láttalak meg
2014. július 01. 11:48
Igaz hogy ott a bankrabló magyar és a bank sidó itt meg fordítva van, a gyilkos biszku sidó és magyarokat gyilkoltatott. Az előbbi kökemény antiszemitizmus az utóbbi csak gyerekcsíny
Stadionban láttalak meg
2014. július 01. 11:46
Majd Antigoné, mint megbízható fidesz-szektatag, ezt is megmagyarázza Meg az öt és fél évet, amitól egy sima bankrabló - aki játékpisztollyal rabol ki egy bankot és senkiben sem tesz kárt - is többet kap
Stadionban láttalak meg
2014. július 01. 11:38
"Biszku Bélát májusban már elítélték háborús bűntettek miatt, első fokon öt és fél évet kapott." Miért nem mindjárt öt és fél napra ítélték?? Ennyit ér több ezer magyar élete ha egy gyilkos sidóról van szó???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!