Karsai József kitálalt Medgyessy megbuktatásáról

2014. augusztus 30. 09:24

Botka László, Toller László, Balogh József, Horn Gábor és Eörsi Mátyás: Karsai József szerint ezek a szocialista és SZDSZ-es politikusok vállaltak kulcsszerepet Medgyessy Péter megbuktatásában.

2014. augusztus 30. 09:24

Battonya független polgármestere azután nyilatkozta ezt a Magyar Nemzetnek, hogy Medgyessy Péter az Indexnek adott interjújában nem volt hajlandó elárulni, kik buktatták meg. Karsai József szerint az általa diktatórikusnak tartott Gyurcsány Ferenc szervezésében a szocialista Botka László, Toller László, Balogh József, valamint az SZDSZ-es Horn Gábor és Eörsi Mátyás vállalt kulcsszerepet Medgyessy Péter 2004-es megbuktatásában.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. augusztus 31. 19:21
"Medgyessy a mostani mély interjuban valahogy átlépte." Ami a beszélgetésben megnyilvánuló "mélységet" illeti, gondolom, az a szocialista politikai élet mocskának a "mélységére" vonatkozik. Nyakig tocsognak az erkölcstelenség mélységeiben, még az egymással kapcsolatos viszonyaikban is. Ez az eset egy apró adalék a kriminális szervezet mérhetetlen erkölcstelenségeiből.
Akitlosz
2014. augusztus 30. 18:18
A velünk élő történelem.
illiberator
2014. augusztus 30. 17:32
"Karsai József szerint az általa diktatórikusnak tartott Gyurcsány Ferenc ...." Nocsak, a Demokratikus Karta vezetője, a demokrácia szenvedélyes és hiperérzékeny bajnoka diktatórikus?! Hallod Fletó?
tóth mária
2014. augusztus 30. 15:45
krksziget99: a próféta szóljon Önből! Amen! Mindegyiket a sittre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!