Lebhardt Olivér lett a VS.hu főszerkesztője

2014. augusztus 08. 12:56

Szeptember elsejétől Lebhard Olivér lesz a VS.hu főszerkesztője. A Kerényi Györgyöt váltó Lebhardt a tavalyi megalakulás óta a lap „MEGA” multimédiás rovatát és az egyedi fejlesztésű projekteket vezette. A lap szerint az új főszerkesztő kinevezése része a VS.hu szervezeti átalakulásának.

2014. augusztus 08. 12:56

Szemptember elsejétől Lebhardt Olivér vezeti a VS.hu-t. Lebhardt az eddig a „MEGA” multimédiás rovatért, illetve az egyedi fejlesztésű projektekért felelt a lapnál. A lapot kiadó New Wave Production közlése szerint Lebhardt megválasztása is jelzi, hogy a lap „a megkezdett úton tovább haladva még inkább elkötelezi magát a magas mínőségű innovatív, multimédiás és interaktív tartalmak iránt”. Az új főszerkesztő kinevezésével együtt a lapnál összevonják a videó, fotó, grafika és fejlesztés részlegeket.

Lebhardt Olivér korábban egy országos egyetemi lap alapítójaként és kiadójaként tevékenykedett, majd dolgozott a Vasárnapi Híreknél is. Ösztöndíjasként Németországban a Die Zeitnál és a Kircher&Burkhardt ügynökségnél szerzett nemzetközi tapasztalatot.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. augusztus 28. 15:51
A malacka /Avar/ tanítványa.Túl sok jót nem várhatunk. Félig ATV félig klubrádió.
paraklétosz
2014. augusztus 08. 23:29
Döcög a szekér.
hátakkor
2014. augusztus 08. 22:58
Utcára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!