Navracsics az egységről és a demokráciáról

2014. augusztus 25. 11:25

Ha egységesek vagyunk, semmi sem kezdheti ki a demokráciát – mondta Navracsics Tibor a Terror Háza előtti megemlékezésen a hétvégén.

2014. augusztus 25. 11:25

Ha egységesek vagyunk, semmi sem kezdheti ki a demokráciát – jelentette ki Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter szombaton, a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapján Budapesten, a Terror Háza Múzeumnál rendezett megemlékezésen.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2014. augusztus 25. 19:04
Navracsics: "Ha egységesek vagyunk, semmi sem kezdheti ki a demokráciát" A minimálbérből, közmunkából, végrehajtókkal a nyakukon élő emberek csak úgy lehetnek egységesek a biztos jövedelemmel, milliárdos vagyonokkal rendelkező emberekkel, politikusokkal, nemzeti elittel, ha az embereket meghülyítik. Másképp nem megy.
Góg és Magóg fia
2014. augusztus 25. 18:19
A színtelen, szagtalan, könyökvédősünk próbálja féllábon kihúzni, míg csúcsbürokrata nem lesz belőle.
Rudy
2014. augusztus 25. 13:02
Mitől lenne egység, ha már a szülő, a család, a közösség, a haza fogalmát is - jobb esetben megkérdőjelezik - ám többnyire lábbal tiporják a balliberális barmok? Az egység, a gyökereknél kezdődik, melyhez minden esetben visszanyúlhatunk és örülünk, ha a másikban ugyanezt a közös eredőt találjuk. A liberális filozófia pont ennek elpusztítására törekszik.. akkor most, hogy...?
Apáczai
2014. augusztus 25. 12:21
Nem hinném, hogy az évek óta tartó demokráciarombolást abba fogják hagyni a liberálfasiszta rohamosztagok. Sőt, ahogy azzal a böszme és a libás oly gyakran fenyegetőzött, éppen most készülnek újabb rohamokra. A demokrácia stabil intézményrendszere a legerősebb akadálya az álbaloldal előretörésének. Mert leleplezi és megakadályozza az közokirat hamisításaikat, betöréses támadásaikat, a hamis videóikat és a molinózó bohóckodásaikat, rágalmaikról lehúzza a leplet. Navrasics Tibor túl jóhiszemű. Vagy csak újabb lehetőséget ajánl a megtisztulásra a politikai ellenségeinknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!