Jönnek a nonprofit közműszolgáltató cégek

2014. szeptember 12. 13:05

Az Országgyűlés a fogyasztók védelmének erősítése érdekében szeptember 24-ig elfogadja a már a parlament előtt fekvő fogyasztóvédelmi törvénycsomagot. Zajlik a nonprofit alapú közműszolgáltató cégek előkészítése is.

2014. szeptember 12. 13:05

Erről Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője számolt be pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón, ahol a kormánypárti frakciók tapolcai évadnyitó frakcióülésén született döntéseket ismertette. A tanácskozáson felhatalmazást adtak a kormánynak arra, hogy készítse el és nyújtsa be a parlamentnek azokat a szükséges törvénymódosításokat, amelyek egy nonprofit alapú közműszolgáltató cég állami tulajdonként történő létrehozását teszik lehetővé.

A Norvég alap pénzeivel összefüggésben a frakcióülésen arra a következtetésre jutottak, hogy Magyarországon mindenkire a magyar törvények érvényesek – mondta Rogán Antal. „Magyarországon még norvég pénzt sem lehet ellopni, és a civileknek sem lehet lopni” – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bazooka454
2014. szeptember 12. 18:49
Szép új világ? Mint a kádár rendszerben . Direktbe nem fizetsz, csak az adókat és az adminisztratív terheket növeli a fidesz . A birka orbánhívő meg béget.
realista
2014. szeptember 12. 16:59
Itt az ideje a nonprofit parlamentnek is.
Zsolt75
2014. szeptember 12. 14:44
Gyengébbek kedvéért: a nonprofit nem azt jelenti, hogy nem fejleszt és tart karban, hanem azt, hogy a nem képződik olyan nyereség (ettől olcsóbb a szolgáltatás) amit szétosztanak a részvényesek/tulajdonosok között.
Laibach
2014. szeptember 12. 13:41
A Cöf-ösök már ássák a tankcsapadákat Hegyeshalomnál és Záhonynál, hogy megakadályozzák az egyes energiahordozók világpiaci árainak kedvezőtlen alakulása esetén azok hazánk területére történő behatolását. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!