Koalák is érkeznek majd a Fővárosi Állatkertbe

2014. szeptember 10. 13:00

Szerdán mutatták be a Fővárosi Állat- és Növénykert új lakóit, a három óriásvidrát, de az igazgató elárulta, hogy egy még nagyobb durranással is készülnek, ugyanis még az idén koalák érkezhetnek az állatkertbe.

2014. szeptember 10. 13:00

Bemutatták szerdán Corát, Cumanát és Alondrát, a három óriásvidrát (Pteronura brasiliensis), amelyek nemrég érkeztek meg a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a Pálmaház mögötti, számukra kialakított új bemutatóhelyre.

Az állatkert már évek óta tervezte ennek az érdekes és ritka állatfajnak a bemutatását, a fejlesztések azonban csak most jutottak el odáig, hogy férőhelyeiket ki tudják alakítani - mondta el az állatokat bemutató szerdai sajtótájékoztatón Persányi Miklós, az állatkert igazgatója.

A kert vezetője azt is elárulta, hogy nem az óriásvidrák érkezése az év legnagyobb szenzációja, mert még idén koalákkal bővül a fővárosi intézmény állománya.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. szeptember 10. 18:46
Pandamackót!
kamasuka
2014. szeptember 10. 14:48
Az EgyüttPM-MSZP-DK koala után ez már tényleg újdonság. :)
gyurmandia73
2014. szeptember 10. 14:44
Koala-Kóla
vigyor
2014. szeptember 10. 13:31
De jóóó, a vidrákat is imádom, a koalákat is.....baxa meg, viszont csak tavasszal szeretek állatkertezni...na nem baj, addigra ideér a koala is legalább:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!