Molnár: Releváns a Mein Kampfról kérdezni Navracsicsot

2014. október 02. 19:19

A DK európai parlamenti képviselője szerint igenis érdemi volt az a kérdés Navracsics Tibor biztosjelölti meghallgatásán, hogy oktatásért is felelős biztosként kötelező tananyaggá tenné-e a Mein Kampfot.

2014. október 02. 19:19

„Azt mondta, hogy ha az ön kormánya Magyarországon antiszemita szerzőket rakott a magyar alaptantervbe, például Tormay Cécile-t vagy Wass Albertet, akkor mi óv meg minket attól, hogy ön Európában is ugyanilyet csináljon. Ez egy komoly kérdés. Ha egy oktatási ügyekért felelős biztos, korábban miniszterelnök-helyettesként Magyarországon nem akadályozta meg az antiszemitizmus térnyerését a tantervekben, akkor jogosan merül fel, hogy megakadályozza-e ugyanezt európai szinten. Erre vonatkozott a kérdés. Ez egy releváns kérdés” – fejtette ki Molnár Csaba sajtótájékoztatóján.

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janika
2014. október 03. 14:19
Vajon mennyit agyalt ezen a kérdésen Gyurcsány csicskája?
asszem
2014. október 03. 13:15
Nekem is lenne egy kérdésem jelölt úrhoz! Tessék megmondani nekem azt, hogy körülmetéletlen zsidóból mikor lehet rabbit csinálni?
sztív
2014. október 03. 12:46
Ez egy nagyon buta ember. Több Wass Albertet kéne olvasnia először is. Amúgy meg azért mert időnként hajtogatják ezt az antiszemitizmus dolgot és ezzel riogatnak, még nem lesz igaz! Már szó szerint mindenre "farkast kiáltanak", borzalmas. És nem azért gondolom így, mert az antiszemitákat akarnám védeni, eszemben sincs, egyszerűen csak nem kéne hazudozniuk.
Vlagyimir
2014. október 03. 12:05
nos , Ha az uniónak nem tetszik, forduljon Strasbourghoz, vagy ahová akar!” Ennyi. Esetleg van valami Orsós birka, aki el tudja magyarázni, hogy hol a határ? Mi az, amiben még nagy ívben leszarják a saját törvényeiket is és mi az, amit már betartanak? Csak mert ha tisztában van ezzel az ember, jobban tudja, hogy mihez tartsa magát... Legyen szíves már valamelyik vérfertőzés gyümölcse említeni egyetlen civilizált országot, ahol egy kormánytag lábbal tiporja a törvényeket, erre még büszke is és semmilyen bántódása nem esik az ügyben!nos Csak egyetlen egy példát, bárhonnét!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!