Baráti tűz

2014. október 15. 11:54

A tegnapi választások eredményének ismeretében, ebben a szinte már egypártrendszerben (persze nem a kifejezés régi értelmében) tényleg nincs ellenséges tűz.

2014. október 15. 11:54
Nyerges Csaba

A tegnapi választások eredményének ismeretében, ebben a szinte már egypártrendszerben (persze nem a kifejezés régi értelmében) tényleg nincs ellenséges tűz. Összezsugorodott az ellenzék, csak baráti tüzek maradtak. Egy ilyen baráti tűz áldozata lett átmenetileg Németh Zoltán is, akit Illés Zoltán távolíttatott el nemrég rendőri segédlettel a környezetvédelmi hivatal éléről. Hogy aztán főnixként támadjon fel újra, és a Győr-Moson-Sopron megyei elnöki poszt várományosa legyen. Egyben a megyét keresztülszelő választási óriásplakát-kampány mosolygós arca, azzal a felütéssel, hogy »Bízzon a Fideszben!«.

Örülök Németh Zoltán visszatérésének, mert igaztalanul távolították el akkoriban, és ha a baráti tüzek okozta sérülések ilyen látványos felépüléssel járnak, talán nem kell golyóálló mellényben járni Magyarországon.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. október 15. 16:09
Nincs sajtószabadság? Nincs posztkomcsi sajtó?
lacipaci
2014. október 15. 15:02
Ringier, Axel Springer... Soroljam még ? Ja meg a KISZ.
Mich
2014. október 15. 12:02
Hülye Kisalföld Nyerges...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!