Román-magyar meccs: mindkét felet büntetné az UEFA

2014. október 15. 16:44

Az UEFA fegyelmi eljárást kezdeményez a román-magyar Eb-selejtezőn történtek miatt. A lelátón többször is rendzavarás tört ki, de a játékosok sem viselkedtek túl sportszerűen: összesen 12 sárga lapot osztottak ki a meccsen.

2014. október 15. 16:44

Jövő csütörtökön lesz a fegyelmi tárgyalás a román-magyar Eb-selejtező ügyében. Az UEFA mindkét felet megbüntetheti.

A románokat nézőtéri rendbontás és lézerezés, a magyarokat rasszista viselkedés és zavargás miatt vonhatják felelősségre, emellett mindkét fél szurkolói petárdáztak. Szintén mindkét fél játékosait vádolják sportszerűtlen viselkedéssel: a meccs során a román játékosoknak öt, a magyaroknak hét sárga lapot osztottak ki – írja a SportGéza.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2014. október 15. 23:08
Egyébként pedig ha korrekt, objektív pártatlan vizsgálat folyna, akkor a magyar szövetségnek a szurkolói rendbontás miatt pénzbírság, a románoknak pedig pénzbírság és minimum zárt kapus meccs járna, mivel ők a szervezők és övék a felelősség, arról nem is beszélve, hogy a közvetítésen keresztül is tapintható volt a gyűlölet a magyarok irányába. Ebből azt kihozni, hogy az alig háromezer magyar volt rasszista, minimum cinikus hozzáállás, és akkor még finom voltam. Megjegyzem, ha mindez fordítva, Budapesten történt volna, akkor nagy valószínűséggel rekord pénzbírság és minimum, komoly pontlevonás az eredménye, és örülhettünk volna, hogy nem zárnak ki minket a kiírásból.
kzs2
2014. október 15. 19:19
Itt nem a szerbekről, románokról van szó... Történelmi ellentéteken túl, a legtöbb szövetség képes megakadályozni a komolyabb indulatokat, sportszerűtlenséget. Egyedül a fociban nem képesek erre: Ennek pedig az aránytalanság az oka: Hanem mindig van olyan szövetség, akinek többet megengednek a másiknak viszont aránytalanul keveset, akkor az egyik mindig előnybe fogja érezni magát és szemtelenebb provokációkat fog végre hajtani.
Gregorius
2014. október 15. 19:07
Pofátlanság lenne, mert a románok tele voltak petárdávaL, amiből jutott a magyar szektorba is. A Himnusz végigfütyülését már nem is említem, jellemzi a kulturáltságukat. Még szerencse, hogy inkább egymást ütötték...
kukagyerek
2014. október 15. 18:35
Rohadék uefa !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!