Nem mindenki elégedett a forintosítással

2014. november 11. 11:18

Korábban arról volt szó, hogy a piacinál kedvezőbb árfolyamon váltják majd át a devizahiteleket, de az eredeti tervhez képest jobban jártak most a bankok – mondja a szakértő.

2014. november 11. 11:18

Az is újdonság, hogy gyakorlatilag kötelező lesz a forintosítás, ráadásul elképzelhetetlen, hogy miként fognak a bankok 350 ezer szerződést egyesével újratárgyalni – mondta Galcsikné Erdősi Éva, a Banki Hitel Károsultjainak Egyesületének szakértője.

Szerinte az ugyan igaz, hogy a mostani törlesztőhöz képest csökkenni fognak a részletek, de az eredetinél még így is nagyjából egyharmadával magasabbak lesznek. Tehát az lenne a jogos, ha az indulóhoz képest mondanák meg, hogy most hol tartunk és nem a mostani, emelkedett részlethez képest – fejtette ki a szakértő.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. november 11. 23:39
Sajnos Vitya ellenséggé tette a bankokat, ezt nem kellett volna. És ha nem stadionra, Matolcsy-ra, az áfacsalásra megy el a lé, már előbb is megtehette volna. http://tldr.444.hu/2014/11/11/vigyazat-a-hitel-mergezo/
Jared Dirac
2014. november 11. 20:50
Ja láttam. Hát fideszesnek lenni veszélyes kaland. Úgy értem: szellemileg.
Lion
2014. november 11. 17:56
Tényleg megőrültek. Többtízezer család ment végleg a levesbe. A szociális katasztrófát ki fizeti majd?
bunko_jobbos
2014. november 11. 17:49
"Korábban arról volt szó, hogy a piacinál kedvezőbb árfolyamon váltják majd át a devizahiteleket," Már hogy hol volt erről szó??? A Népszabadságban agy a vágyálmaitokban. Elégedjetek meg azzal, hogy visszamenőleg eltörlik a kamatemeléseket, és ezzel is kaszáltok nagyot. Le kéne már szállni a földre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!