Putyin kiállt Magyarország mellett

2014. november 19. 15:56

Vlagymir Putyin szerint Magyarország Oroszország legfontosabb politikai és kereskedelmi-gazdasági partnere. Az orosz elnök osztja a magyar kormány készségét a párbeszédre és a közös nagyberuházások megvalósítására.

2014. november 19. 15:56

Oroszország egyik legfontosabb politikai és kereskedelmi-gazdasági partnerének nevezte Magyarországot szerdán az orosz államfő, és hozzátette, hogy Moszkva osztja Budapest készségét a párbeszéd erősítésére és a közös nagyszabású beruházások megvalósítására. Vlagyimir Putyin az Oroszországban akkreditált 15 külföldi – köztük amerikai, magyar és lengyel – nagykövet megbízólevelének átadásán beszélt erről. Nyilatkozatát a TASZSZ hírügynökség idézte.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciprióta
2014. november 21. 12:12
"Putyin hangsúlyozta, hogy Magyarországra úgy tekintenek Moszkvában, mint Oroszország egyik legfontosabb politikai és kereskedelmi-gazdasági partnerére, s a két ország kapcsolatai "gazdag történelemre és a népek kölcsönös tiszteletére támaszkodnak".röhögnöm kellene,de ez annál is borzasztóbb, a magyarokra itt ugy tekintenek ,mint egy hatalmas kupac szarra és ezen a helyzeten csak rontott az orbáni dörgölődzés....errefelé Oroszországban nem csak hülyék élnek...
ciprióta
2014. november 21. 12:09
közel husz évet töltöttem el eddig Oroszországban, állitom ,hogy a jelenlegi külgazdasági és diplomáciai misszió a leggyengébb minden vonatkozásban. Kritikán aluli faszkalapok gyülekezete....
predator
2014. november 19. 23:26
Counter. Ezt a szovjet himnuszos dolgot már százszor leírtad, de attól még nem igaz. Egy himnusz lényege a szövege. Az fejezi ki tulajdonképpen az ország által vallott értékeket. A jelenlegi orosz himnusz szövege pedig nagyon eltér a szovjet himnuszétól. Vagy mesélj, hol volt szó a szovjet himnuszban például Isten áldásáról? Mert jelenlegi orosz himnuszban van. A dallam azonos csak, a szöveg más.
Gregorius
2014. november 19. 20:17
Akaratlanul belecsúsztunk egy nagyhatalmi játszmába, az orosz-ukrán konfliktusba, ahol az USA az ukránokat támogatja, mert tart az oroszoktól. Az egy jó jel, hogy úgy tűnik, hogy megegyeztek a gázszállításokról, így enyhülni látszanak a dolgok. Remélem nem járunk úgy az orosz megjegyzéssel, mint azok, akiket Piszkos Fred elkezdett dicsérni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!