A kötelesség

2014. december 16. 16:05

Egymást követik a tüntetések. Végre. Sokkal hamarabb kellett volna kapcsolni.

2014. december 16. 16:05
Böjte József

„Egymást követik a tüntetések. Végre. Sokkal hamarabb kellett volna kapcsolni. A Milla, a Szolidaritás és sok civil kezdeményezés már évek óta próbált ébresztőt fújni, de az istennek sem ébredt a nép. Pedig látta, hogy megalázzák és kilopják már a szemét is.

Hinni akarta, hogy végre van, aki az ő nyelvén szól hozzá, egyszerűen, érthetően, büszkén. Nem vette észre a totális hatalmi mánia jeleit, a simlis átverést. És nem kapcsolt az első nagy átveréseknél, amikor elvették a nyugdíj-megtakarítását hárommillió (!) embernek. Nem kapcsolt, amikor elvették az alkotmányt, és zagyva, hazug alaptörvényt hoztak ránk, megszüntették a fékek és ellensúlyok demokratikus rendszerét. Még akkor sem, amikor sok ezer embertől konkrétan elvették a trafikját, hogy odaadják a csókosaiknak, elvették a földjeiket, hogy kiosszák a strómanjaiknak meg a »családnak«.”

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
filiszteus
2014. december 17. 14:39
Lehet, hogy titokban a FIDESZ fizeti ezt a visszataszító bandát? Van néhány ügy, ami miatt akár még tüntettem volna is. De ezekkel egy gyékényen árulni, soha! Ezerszer inkább a FIDESZ a stiklijeivel együtt, mint az SZDSZ romjai és levitézlett figurái. Ezeknek a szájából minden rosszul hangzik.
filiszteus
2014. december 17. 14:34
Józsi bácsi! Mosasd ki a hugyos alsódat és kussolj! Senki nem kíváncsi a hülyeségeidre. Vén trottyos törpefejű!
BőröndÖdön
2014. december 17. 09:00
Minden szava igaz,szegény Hazám!
1120
2014. december 17. 00:06
"Egymást követik a tüntetések. Végre. Sokkal hamarabb kellett volna kapcsolni." Most értek rá foglalkozni a térséggel az amerikai politikacsinálók, tetszik tudni Marx nagyapó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!