Nemi erőszak: ne hibáztasd az áldozatot!

2014. december 17. 09:22

A Budapest Film Academy is előrukkolt egy videóval a nemi erőszakról.

2014. december 17. 09:22

A Budapest Film Academy nemi erőszakról szóló videója arra hívja fel a figyelmet, hogy a nemi erőszak bűncselekmény. Ne hibáztasd az áldozatot! – írják a videó végén.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. december 17. 22:38
"Ne csodálkozzon a Margó, ha megbasszák, mikor kirakja mindenét." "Nem csodálkozom, hogy szakadnak rá a nők, amikor kigyúrt félmeztelen testel mászkál a Jancsika." Megerőszakolni egy nőt a legalja dolog. Általában frusztrált gyökerek képesek csak ilyenre, akikhez nem nyúlna hozzá egy csaj sem. Akik pedig szavakban melléjük állnak (ahogy jópáran itt a kommentekben, szintén kispöcsű szerencsétlen tahók, akik képtelenek felszedni egy csajt, vagy ha véletlenül sikerül nekik, akkor ott alázzák a nőt, ahol tudják. Béna seggfejek az ilyenek, a társadalom legalja.
Willard
2014. december 17. 21:26
Miss Kancamosoly a filmben feldobta a félig kilógó csöcseit a bulin, aztán nekiindult öntudatosan az éjszakának. Persze, hogy kilesték és kaptak az alkalmon. Mit akarnak a nagyonhülyék ezzel a filmmel mondani? Hogy a nők tegyenek így vagy ne tegyenek így? Mert így nulla az infóértéke.
Akitlosz
2014. december 17. 20:55
Hú de vacak zene!
Morgen
2014. december 17. 20:52
Valami nagyon nem stimmel! Ne az áldozatok hibáztatásáról szólt az eredeti videó sem! Meg kell előzni ezt az ocsmány bűncselekményt! Hangsúlyoznám: Ha a szülő nyugodt, amikor tudja, hogy a lánya egyedül kocog haza az éjszakában, ott nincs miről beszélni! Megéri eléjük menni, az sem baj, ha az apuka megnézi, hová is jár a gyereke szórakozni, akár fiú, akár leány a gyermeke. Fiúkat is érhet atrocitás. Ma már nappal is kihaltak a mellékutcák. Hallottam már olyan esetet is, nem messze tőlünk, amikor egy kislányt világos nappal rángattak be egy autóba. Egymásra is oda kell figyelnünk, de sajnos, ma nagyon nagy a veszély, elsősorban a családon belül kell biztosítani a védelmet. A lányomat mindaddig vittem-hoztam, amíg nem jött egy megbízható fiú, akire rá is mertem bízni a gyermekemet. Ilyen traumákat, amit a videó is sugall, nem hiszem, hogy ki lehet heverni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!