„Celeb” bevándorlókat is talált az RTL Klub

2015. január 29. 08:45

Az Irie Maffia karibi énekesét, egy kongói prédikátort és egy iráni stand up-ost kérdezett az RTL Klub a bevándorlásról.

2015. január 29. 08:45

A Fókusz riportere azt is megkérdezte tőlük, hogy szerintük miért Nyugat-Európába megy a bevándorlók többsége és nem mondjuk Magyarországra. A bevándorlók szerint Nyugat-Európát jobban ismerik, és a nyelvet is inkább beszélik, Magyarországon viszont a nyelv miatt nem könnyű a dolguk – ennek ellenére mindhárman magyarul nyilatkoztak. 

Az iráni Aram Heydary azt mondta: a párizsi Charlie Hebdo elleni támadás után régóta ismert barátai is olyanokat mondtak neki, hogy „tényleg nagyon veszélyes népek vagytok”. Aram Heydary viszont azt mondja: „minden kultúrában van rossz meg jó”.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rebel Son
2015. január 29. 23:18
Nem is emlékszem, talán utoljára a Bp tv-nek sikerült ennyire gyenge színvonalú, ocsmány liberális propagandát nyomnia, mint a retek klubnak...
Rockpapa
2015. január 29. 20:49
Ugyanaz a liberálbolsevik baloldali banda óvott bennünket 23 millió romántól,a magyarigazolvány ürügyén,akik most tárt karokkal foganák a harmadik világ szerencsétlenjeit.Kilóg a lóláb.Gyengiteni,leamortizálni Magyarországot hogy azt majd megkaparithassák.
yanoo
2015. január 29. 19:49
Nocsak, mégis megkérdik a békákat a tó lecsapolásáról?
oskar
2015. január 29. 19:01
Ma hallottam az ATV fórum betelefonálótól (pékséget vezet) aki jogosan nem ért egyet Rogánnal. Rogán sok kárt okoz a Fidesznek. De nem is erről akarok beszélni, hanem arról, hogy ez a hölgy felvetette az országban egyre szaporodó (a hölgy szerint már több mint 250) albán pékségekről akik megkerülve a dolgozók bejelentését, adófizetést olcsóbbak a becsületes pékségeknél. Nem tudom, miért nem paterolják haza a koszovói albánokat???? Ezek a gazdasági menekültek. Egyre többen lesznek. Koszovó nem az EU!!!! Az ellenzék miért védi ezeket???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!