Saját kamerájuk buktatta le a graffitiseket

2015. január 30. 17:26

Kameráikat hátrahagyva menekültek a graffitisek, miután egy őr zavarta meg őket. A készülékek buktatták le őket. Korábban ők dobtak festékesvödröt egy metróra.

2015. január 30. 17:26

A tavalyi év folyamán beszerzett, új, Flirt típusú motorvonatok egyikét kezdték összefesteni a MÁV Elem utcai telepén a videón látható graffitisek. Kameráikat hátrahagyva menekültek, mikor egy őr zavarta meg őket az „alkotásban”. 

Az eszközöket a rendőrség lefoglalta. Az azokon talált felvételekből kiderült, korábban ők dobtak festékkel teli vödröket egy száguldó metrószerelvényre a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi út felüljárójáról. 

A nyomozók azonosították az egyik elkövetőt, a 23 éves H. László Gergőt, aki beismerő vallomást tett. Két társát, a szintén 23 éves Tóth Dávidot, és a 26 éves Győri Patrikot keresi a rendőrség. A fiatal férfiak ellen rongálás vétségének és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2015. február 01. 12:38
Már megint az a fránya szövegértés. Nem én írom, ez csak copy/paste. Ott van alatta a link.
antioxi
2015. január 31. 15:34
Ismerem a Flirt-szerelvényeket (utazom rajtuk) és állitom, hogy nagyon szépek. Akik ezeket képesek összeronditani azok valszeg nem emberek. Az ilyenekkel kell megtisztittatni az összes grafittis vonatot büntetésként. ps: A grafittizést Demszki (szds-es föpolgármester faszi) ösztönözte. Vissza nem jöhetnek soha többé ezek a magyar közhatalomba.
Szabadon ébredők
2015. január 31. 15:21
kukagyerek [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 30. 17:47 Börtönőrök felügyelete mellett letakaríttatni velük az országban fellelhető graffitiket, mind! De tökéletesen és nyomtalanul!!!!! Amikor készen vannak, akkor szabadulhatnak szegedről. Az első résszel egyetértek De ha graffitiért szegedi Csillag börtönt adnál két balf@sz tininek, hány 100 év börtön érdemelne egy rogán vagy lázár nevű FideszMaffiózó?
Szabadon ébredők
2015. január 31. 15:19
Már 3 napja a főcímben van ez a Zs kategúriás, figyelemelterelő ÁLHÍR Akkor amikor a FizeSS-ről naponta derülnek ki MILLIÁRDOS korrupciós ügyek, azzal kell elterelni a birka-tarkamagyar szavazó figyelmét hogy két balfasz miket firkált akárhova? Persze tudjuk, magyarok, így bűnösök Ha 2 cigán lenne és 80 éves MAGYAR nénit erőszakoltak volna meg, az nem lenne hír, hisz az csak gyerekcsíny Szedjétek már le a fenébe csak a helyet foglalja Kapjanak 1 hónap falfirkatakarítást büntetést oszt jónapot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!