MSZP: Önálló PSZÁF-et!

2015. február 28. 12:47

Elégtelen a mostani szabályozás, hiszen bank ellenőriz bankot, utalt a jegybanki működésre a Buda-Cash-botrány kapcsán Józsa István MSZP-s politikus. A szocialisták visszaállítanák a PSZÁF önállóságát.

2015. február 28. 12:47

Az MSZP a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete önállóságának helyreállítását követeli a Buda-Cash-ügy kapcsán. Józsa István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton egy budapesti DRB-bankfiók előtt tartott sajtótájékoztatón a törvénymódosítási javaslatot azzal indokolta: elégtelen a mostani szabályozás, hiszen bank ellenőriz bankot.

Ráadásul a Magyar Nemzeti Bank a jegybanki függetlenséggel takarózik, és nem enged betekintést felügyeleti munkájába, tette hozzá. A szocialista politikus szerint online ellenőrzésre és egy olyan felügyeleti szervre van szükség, amely köteles a parlamentnek beszámolni. Megismételte az MSZP korábbi követelését: az MNB haladéktalanul kártalanítsa a DRB ügyfeleit.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. március 01. 14:06
Veszprémóta tudjuk: Önálló, független = balliberális, baloldali
briganti
2015. március 01. 09:56
Az mszp úgy csinál, mintha nem nekik lenne a legnagyobb részük (az szdsz-szel együtt) abban, hogy a rendszerváltás után még mindig itt tartunk. A fideszes csapat a bénázásaival kezdő kiscserkész szinten van a vörös csürhe rombolásával szemben.
kaszandra
2015. március 01. 08:19
Minden követ megmozgattatok Ájrópában a jegybanki függetlenség érdekében. Most szokjátok.
hátakkor
2015. február 28. 23:11
Visszaállítanák a tanácsköztársaságot meg a népköztársaságot is.Ildikó néni letelefonàl Friderikusznak hogy vegye be Balóné férjét bázisdemokratikusan. Attól civil lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!