Giró-Szász megmutatta Tarsoly Csaba levelét

2015. március 28. 11:04

Megmutatta az ATV Szabad szemmel című műsorának pénteki felvételén Tarsoly Csaba Quaestor-vezér Orbán Viktornak írt levelét Giró-Szász András.

2015. március 28. 11:04

Az államtitkár odaadta Mészáros Antóniának a Tarsoly Csaba által Orbán Viktornak írt levelet, melyből a műsorvezető néhány mondatot fel is olvasott, ám a teljes tartalom ismertetéséhez Giró-Szász nem járult hozzá. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár ezt azzal indokolta, hogy szerinte ez egy magánember írása a miniszterelnöknek. Mészáros Antónia néhány mondatban azonban összefoglalta a levél tartalmát, eszerint egy pénzügyi cselekvési tervet vázolt fel  Quaestor-vezér a csőd elkerülésére.

A száraz, hivatalos nyelvezetű levélen március 9-i dátum szerepel. Giró-Szász András szerint ezt a levelet kapta Tarsoly Csabától a miniszterelnök. Az államtitkár ugyanakkor azt állította: Szijjártó Péter nem kapott levelet Tarsolytól.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. március 29. 15:23
Mindenesetre letelt pár nap azóta, hogy a lézer elismerte, hogy van ilyen levél. Még szerencse, hogy a Csabi még szabadlábon van.
Morgen
2015. március 28. 19:17
A miniszterelnök ne foglalkozzon az ország dolgával! Vegyen fel egy csomó IMF-hitelt, aztán majd észreveszik az állampolgárok, hogy kik a barátaik.
puszika
2015. március 28. 17:36
Na most kezdődik a tánc! A balkommentelők már égnek mint a rongy! Az mszp alatt már kész a máglya! Orbán kezében a gyufa! Hogy mondta a Horn Gyufa? Égjen a párt! Úgy lesz!!!!!!
kukagyerek
2015. március 28. 17:03
Úgy látom, a bróker-birkák mínuszolnak itt rendesen! Azt hiszik, hogy ettől hitelesebb lesz a maffiájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!