Gulyás Gergely szerint el kellett volna magyarázni a titkosítást

2015. március 06. 15:46

Gulyás Gergely szerint a paksi bővítéssel kapcsolatos titkosítás megfelel a nemzetközi gyakorlatnak, mivel nem általános érvényű, csak bizonyos üzleti és technikai részletekre terjed ki. Szerinte csak azzal volt baj, hogy a kormány nem indokolta meg az intézkedést.

2015. március 06. 15:46

A paksi bővítés egyes részleteinek titkosításával tartalmilag semmi probléma nincs, megfelel a nemzetközi gyakorlatnak – mondta Gulyás Gergely, a parlament kormánypárti alelnöke. Gulyás szerint a fő gond az volt, hogy a kormány nem magyarázta el a szerinte indokolt titkosítás okát.

A vita abból alakult ki, hogy a kormányzati előterjesztés indokolása kétségkívül bizonyos kívánni valót hagyott maga után, hogy finom legyek, mert mondhatnám azt is, hogy nem volt” – mondta. Azt azonban visszautasította, hogy a titkosítás a korrupciót segítené elő. Szerinte indokolt lehet nemzetbiztonsági okokból a fejlesztéshez kapcsolódó egyes üzleti információkat is titkosítani.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mickamakka
2015. március 07. 09:18
... meg azzal, hogy mindez orbán szerint 2008-ban mág puccsnak számított. "anyádanyádanyád"
Ouroboros
2015. március 06. 21:27
De hisz elmagyaráztátok, Gergely, már 7 éve: http://youtu.be/TbETdXGaZyE
Brigadéros
2015. március 06. 19:27
egyetértek Gilyás Gergellyel, szerintem is baj, ha a Kormány nem indokolja meg a titkosítással kapcsolatos intézkedést...merre erre repülnek rá a libbant döglegyek!
sine ira et studio
2015. március 06. 18:29
Gergőkém, utólag már könnyű okosnak lenni. Utólag már nem kellett volna azt az utolsó felest meginni, be kellett volna húzni a féket, nem kellett volna ketrecharcosokkal kötekedni, stb. stb. Ez a halottnak a csók esete, attól még ugyanolyan hiteltelen maradsz, hogy utólag rájössz, mit kellett volna máshogy csinálni - már rohadtul mindegy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!