Máris javítani kell a Várkert Bazárt

2015. április 08. 14:12

„Én nem hiszem, hogy ezek az oszlopok repedtek lennének” – mondja a Várgondnokság ügyvezető igazgatója.

2015. április 08. 14:12

Pereg a vakolat, repedések láthatók az oszlopokon, és a díszburkolatot is fel kellett szedni. A fenntartó szerint a 30 év elhanyagoltság miatt esik le festékréteg, a PM viszont úgy gondolja, a választások miatt kapkodva végezték a munkát. 

Az RTL Klub riportja emlékeztet: Orbán Viktor évértékelő beszédében kormányzásuk szimbólumának nevezte a Várkert Bazárt. 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2015. április 09. 21:31
Ez a bazári história emlékeztet engem egy hajdan anekdotaként emlegetett átadási eseményre, ahol egy több száz méteres földkábelt úgy adtak át, hogy a két végponton néhány méteres kábeldarabot elástak, a többit meg később hiánypótlásban megcsinálták.
Tintamin
2015. április 09. 00:06
A szokásos kormányzati látszatberuházás mutyimódra. Mindenki meggazdagodott rajta, akinek köze volt hozzá. Közbeszerzés egy cégcsoportra kiírva, ahogy kell, anyag kispórolva, ahogy kell. Ennyit tudtak a szocik, ugyanezt kiválóan hozza a fidesz is.
kzs2
2015. április 08. 20:11
30-40 évig nedvesedett, rohadtak a falak ... Évek múlva se fog tudni teljesen kiszáradni. Szellőztetni, szárítani, párátlanítani kellett volna e helyiségeket, ami tovább növelte volna a beruházási költségeket, illetve torzóként tovább éktelenkedett volna a várkert Budapest szívében. Garanciális javítások megtörténnek, akkor nem lesz panasz, de számolni kell vele, hogy még évekig lesznek javítások....
neuhistoriker
2015. április 08. 19:48
FIDESZ BAZÁR. BEZÁR A BAZÁR?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!