Puzsér a bíróságon is szarkupacozta Hajdút

2015. április 07. 13:41

Puzsér Róbert az ellene folyó büntetőeljárásban sem fogta vissza érzelmeit: az utolsó szó jogán is többször elismételte azt a kifejezést, ami miatt végül elítélték.

2015. április 07. 13:41

Puzsér Róbert YouTube csatornájára került fel az a felvétel, ami az ellene folyó büntetőeljárás tárgyalásán készült. A videón hevesen érvel amellett, hogy nem magánemberként, hanem nyilvános szereplőként tartja Hajdú Pétert szarkupacnak. Azt is kifejtette, miért gondolja, hogy Orbán Viktor nem ülne le Hajdúval egy asztalhoz. 

Hajdú a bíróhoz fordult, mivel úgy találta, Puzsér az utolsó szó jogán is őt gyalázza, a bíró azonban tájékoztatta, hogy végig kell hallgatni a vádlott mondandóját.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2016. június 11. 02:52
Magyar úr, gyanús vagy nekem mint a viccbeli nadrágszíjnak a madárka akivé a WC tündér változtatta a segget (hogy a poszt témájához igazodó altesti hasonlatal éljek), kíváncsi vagyok te hogyan dalolnál ha kiderülne ki mozgatja az ujjaid. Maradjunk abban, hogy Hajdú virtigli médiageci, és csakugyan olyan antihős, olyan opportunista gyíkarc, aki emblematikusan testesít meg egy személyben szinte mindent amit a ker.médiában méltán gyűlölni lehet.
Autofocus
2016. június 11. 02:52
Mint amikor Kohn megbántja Schwartzot, és a rabbi nyilvános bocsánatkérésre ítéli. Másnap Schwartz nagy fogadást tart hogy minél több tanúja legyen a nyilvános bocsánatkérésnek. Nemsokára csenget Kohn: - Jó estét, itt lakik Grün? - Nem - Akkor bocsánat!
BőröndÖdön
2015. június 03. 19:14
Csak 100%-ban van igaza a Puzsérnak...
Akitlosz
2015. június 03. 19:13
Milyen sokat engedték beszélni. A következő per érintettjei meg már ott toporoghattak az ajtóban. Bruttó fél óra van egy tárgyalásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!