Rogán válasz helyett a Schiffer-családra célozgatott

2015. április 01. 11:55

A hvg.hu hiába próbálta megtudni, Rogán támogatja-e, hogy a pénzügyi felügyelet dolgozói is saját vagyonukkal feleljenek a nekik felróhatóan fel nem derített pénzügyi visszaélésekért.

2015. április 01. 11:55

A hvg.hu arról kérdezte Rogán Antalt, támogatja-e azt a javaslatot, hogy a pénzügyi visszaélések kapcsán ne csak az érintett cégek, hanem a felügyeleti szervek azon vezetői is teljes vagyonukkal feleljenek, akiknek a folyamatok felderítése lett volna a dolguk.

Az nem derült ki, hogy Rogán ezt támogatja-e vagy sem, válasz helyett valamit sejtetni kívánt annak felemlegetésével, hogy korábban Schiffer Péter, az LMP frakcióvezetőjének édesapja volt a PSZÁF elnökhelyettese, most pedig nem Schiffer András nyilatkozik a brókerügyben az LMP részéről. Azt viszont leszögezte, hogy a jelenlegi felügyeleti vezetők esetében egyértelmű, hogy ők a brókerügyek felgöngyölítésére törekedtek. 

Arról is beszélt, hogy az olyan offshore cégek vagyonát is bevonnák a kárrendezésbe, amelyekbe a bűncselekménnyel szerzett vagyont kimentették. Arra az újságírói kérdésre, hogy ezt miképpen tartják kivitelezhetőnek, annyit mondott, erre „megvannak a nemzetközi formák”.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. április 01. 17:56
Látszatország Kormányának eddigi leghihetetlenebb ötlete A közfoglalkoztatási törvény tervezett módosítása szélesíti a közfoglalkozatási jogviszonyt – írja a Magyar Nemzet és a Világgazdaság. A tervezett módosítás kiterjesztené a közfoglalkozatási jogviszonyt azokra az esetekre is, amikor a munkaügyi központ szervezett foglalkoztatási, munkajogi, pszichológiai vagy egyéb tanácsadást szervez valakinek. A Világgazdaság szerint így gyakorlatilag a munkakeresők is közmunkások lesznek, ami tovább javítja majd a munkaerőpiaci statisztikát. A jövőben közfoglalkoztatási jogviszonynak minősül a közfoglalkoztatotti munka és a képzésben való részvétel mellett az is, ha az érintettek munkaerő-piaci szolgáltatásban vesznek részt. A tervezet szerint a közfoglalkoztatottak évente három napon különböző tréningeken, motivációs foglalkoztatásokon vehetnek majd részt, amelyek célja egyrészt a tanfolyamokon való részvétel, és a rendszeres munkavégzés motiválása, másrészt a közfoglalkozatásból való kilépéskor az állásinterjúkra való felkészítés – írja a Magyar Nemzet. Vajon mekkora havi apanázst rak zsebre ezért az ötletgazda? https://balrad.wordpress.com/2015/04/01/latszatorszag-kormanyanak-eddigi-leghihetetlenebb-otlete/
Fakutya Vigyora
2015. április 01. 14:43
A genetikailag maszopszadista Siffer csak fogja be a pofáját, Kón Benditestül, Fildestül.
csuka
2015. április 01. 14:08
FIDESZ - MAFFIÓZÓK: "25 MILLIÓT NYÚLT LE A FRADITÓL BERKI KRISZTIÁN? Ezt nem lehet kijelenteni, az viszont tény, hogy a rendőrség keresi a tolvajt, aki ennyi pénzzel károsította meg a Ferencvárost évekkel ezelőtt. A Blikk információi szerint a feljelentő szerint Berki Krisztián 2008 és 2010 között több alkalommal, külölféle jogcímeken 24 904 680 forintot vett fel az FTC Labdarúgó Zrt. házipénztárából, az összegekkel azonban nem tudott elszámolni. A BRFK 2011. februárjában kezdett nyomozni, az eljárást többször lezárták, majd újraindították. A Blikk úgy tudja, a rendőrség most újra nyomoz. Az FTC szerint a helyzet egyértelmű, Berki azonban azt állítja, nem tett ilyesmit. A nyomozást legutóbb azért zárták le, mert a rendőrség szerint nem lehetett bizonyítani, hogy Berki nem a focicsapatra költötte el a 25 milliót." ------- "...mert a rendőrség szerint nem lehetett bizonyítani, hogy Berki nem a focicsapatra költötte el a 25 milliót." Ez 'aranyos' indok. Jogilag ez ugyan az a mondat: A bankrabló után nem nyomozunk tovább, mert nem lehet bizonyítani, hogy nem a bankra költötte az elrabolt pénzt. FIDESZ MAFFIA országban minden lehetséges.
VakzKommondor
2015. április 01. 14:05
NE aggódjatok nertársak, fog válaszolni a Schiffer a háznövelő korrupt hobbit sunyi mellébeszélésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!