Tapolca: elkészült a kötelező hitleres videó

2015. április 13. 11:44

Orbán véletlenül Felcsút-térképet néz Tapolca helyett, és tanúságot tesz popzenei műveltségéről. Megjegyzi: épp lemezt akart kiadni.

2015. április 13. 11:44

Máris elkészült a szokásos Bukás-videó a tapolcai időközi választással kapcsolatban. Orbán unja, hogy a fél YouTube rajta röhög, felpanaszolja, hogy nem kapott rétest a boltban, s hogy a tapolcai kampány közben bejátszotta neki valaki az Egyszer véget ér című számot Máté Pétertől. Ezért azzal fenyegetőzik: ha megtudja, hogy valakinek az Elmegyek, elmegyek a csengőhangja, akkor azt kirúgja. Az Abba Money, money-járól pedig a Questor jut eszébe.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2015. április 14. 00:40
1-2 poén volt benne. A Fidesznek most vigyáznia kell, mert az emberek esetleg kiváncsiságból is ellene szavaznak, hogy: "HOGYAN DÜHÖNG MAJD ETTŐL?" :):)
foton
2015. április 14. 00:24
Gyevi: himbi-limbi. A szélsebesség pont jó.
Felcsúti gyevi bíró
2015. április 14. 00:21
Bruno Ganz és az alkotók helyében elkezdenék JOGDÍJJAT szedni ezekért a már nagyipari mennyiségben előállított mémekért Mert akármilyen jó némelyik, kellett hozzá a film egyedülálóan ultramagas színvonalú EREDETI jelenete
kitiltott
2015. április 13. 22:00
Hány nőrt akarnak még a balfaszok erről lehúzni? Még a vicceiket is a fideszesektől lopják.. Nen a Fidesznek volt ez bukás hanem a baloldalnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!