Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gömöri még érzi a bizalmat

2015. május 31. 10:15

Gömöri Zsolt csak akkor mond le, ha a Magyar Paralimpiai Bizottság közgyűlése szólítja fel erre. Sorra menekülnek a szponzorok az MPB-től.

2015. május 31. 10:15

Gömöri Zsolt szerint bizalom nélkül nem lehet dolgozni, de ezt a bizalmat csak a Magyar Paralimpiai Bizottság közgyűlése vonhatja meg tőle. Az MPB volt gazdasági vezetője szerint Gömöri olyan szponzorok után is felvette a jutalékot, akiket nem ő szerzett. A Coca-Cola után a Magyar Telekom is felfüggesztette szponzori támogatását a Gömöri körüli ügyek miatt. 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. június 01. 09:49
Hááááát, ő attól még bizakodhat, hogy benne már nem bíznak... Le köllene mondani, de gyorsan.
lajkakutyus
2015. május 31. 15:20
Aki beteg, sérült emberek pénzét lenyúlja, az a legutolsó gazembernél is hitványabb. Az, hogy még a helyén van, a Fidesz botránya. Gazemberek.
formaegy
2015. május 31. 14:37
"Gömöri Zsolt csak akkor mond le, ha..." Na itt van a kutya elásva! Ez a "kutya" pedig nem más, mint Deutsch Tamás! Sajnos, így fonódnak az egyre tekervényesebb szálak, amiért mára kijelenthető, hogy következmény nélküli ország lettünk!!! Ha valaki lebukik, tucat ember "védi", mert vele bukna! Már mennyi eset amiről tudunk! Mennyi amiről nem! Orbán még mindig képes védeni a gyalázatos parazitákat! Egyszerűen nem értem, hogyan süllyedhetett ilyen fertőbe a Fidesz!
balint60
2015. május 31. 11:49
Több mint árulkodó, hogy a máskor oly bőbeszédű Deutsch Tomi hallgat. Pedig ő javasolta a Gömörinek adandó és vissza nem térítendő három millió kifizetését végtörlesztési "támogatást".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!