Győzelem Napja: Szijjártó elmegy Moszkvába, de a parádén nem vesz részt

2015. május 08. 08:10

A külgazdasági és külügyminiszter képviseli Magyarországot a szombati moszkvai győzelmi napi megemlékezésen. Szijjártó Péter ugyanakkor hangsúlyozta, hogy más európai külügyminiszterekhez hasonlóan a katonai parádén ő sem vesz részt.

2015. május 08. 08:10

Szijjártó Péter képviseli Magyarországot a szombati győzelem napi megemlékezésen Moszkvában; ezt a külgazdasági és külügyminiszter jelentette be az M1 aktuális csatornának nyilatkozva pénteken. A tárcavezető kiemelte: a többi európai külügyminiszterhez hasonlóan a katonai parádén nem vesz részt, hanem csak a megemlékezésen.

Mint mondta, azért született az a döntés, hogy a külügyminiszter képviselje Magyarországot az eseményen, mert Közép-Európában Csehországot az elnök, Szlovákiát a miniszterelnök, Szlovéniát pedig szintén a külügyminiszter képviseli.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. május 08. 11:40
Bazmeg, nem is tudom, hogy ez most jó, hogy Petikét küldjük. Az, hogy ez az ember valaki lehet ma a politikai életben, az Orbán-rezsim legalja. A szarfoshúgy.
VakzKommondor
2015. május 08. 08:45
Kun-mediátorral repül?
stefanovszky
2015. május 08. 08:41
A bizonyos szocialista-balliberális horda "vívmányait " még évtizedekig tart helyrerakni.
BőröndÖdön
2015. május 08. 08:33
A Robokuty a tökéletes szint az orosz testvéreinknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!