Lánczi Tamás lesz Habony és Finkelstein közös cégének egyik vezetője

2015. május 14. 13:49

Habony Árpád és Arthur J. Finkelstein is megerősítette a Napi Gazdaságnak, hogy valóban közösen céget alapítottak Londonban. A lap szerint a politikai tanácsadással foglalkozó cég egyik ügyvezetője Lánczi Tamás lesz.

2015. május 14. 13:49

Amint az RTL Klub is beszámolt róla: Danube Business Consulting Ltd. néven közös céget alapított Londonban Habony Árpád, a miniszterelnök nem hivatalos tanácsadója, illetve Arthur J. Finkelstein, a Fidesz választási kampányait évek óta segítő amerikai kampánytanácsadó. A Napi Gazdaság megkereste mindkét felet, akik megerősítették a hír valódiságát. Habony nem volt túl bőbeszédű a lap szerint, Finkelstein viszont kifejezte örömét, hogy ezzel a csapattal Magyarország határain túl is együtt dolgozhat. 

A Napi Gazdaság megtudta azt is, hogy a politikai tanácsadócég egyik ügyvezetője Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője lesz, aki a közelmúltban azzal került be a hírekbe, hogy a közmédia weboldalán működő blogok egyikének – a Mozgástér blognak – ő a bloggazdája, amiért havi bruttó 380 ezer forintot kap. 

Lánczi hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy „ilyen tudású és ekkora tapasztalatokkal bíró szakemberrel” dolgozhat együtt, az ügyvezetői posztra való felkérést pedig óriási kihívásnak és lehetőségnek tekinti – írja a Napi Gazdaság.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. május 14. 16:52
És kinek fognak politikai tanácsokat adni, Cameronnak? Marhára ki lehet éhezve a tanácsaikra.
2015. május 14. 15:43
A Likud-vonalon becserkészett Finkelstein hatalom-technikai szempontból garantáltan jó befektetés, és igen magas árat kell érte fizetni.
2015. május 14. 15:38
Itt már a kommunikációra való tudatos hivatkozás egyenlő a figyelem szándékos elterelésével. Az országban meglévő általános elszegényedés, sőt nyomor már messze nem kommunikáció kérdése. A közpénzek ilyen mértékű elherdálása már életszínvonalat befolyásoló tényező.
alles müller oder was
2015. május 14. 15:16
Finkelsteinnel szerintem nagyságrendeket javult a Fidesz kommunikációja az azt megelőző időszakhoz képest, de tavaly ősz óta látványos a visszaesés - hogy finoman fogalmazzak... hülyébbnél hülyébb ötletek merülnek fel, amik ráadásul nem is érnek el semmit. Vajon az internetadó ötletének bedobása is tőle származik? Belehúzhatnának, igazán, mert ennek így nem lesz jó vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!