Anális szexjátékokat nézett Iszlám Állam-zászlónak a CNN a londoni melegfelvonuláson

2015. június 28. 11:52

Exkluzív hírként jelentette a CNN, hogy iszlám zászlót fedeztek fel a londoni Pride-on. A lobogó valójában karikatúra volt, a videót a TV-csatorna azóta eltávolította az oldaláról.

2015. június 28. 11:52

A CNN exkluzív híradásban számolt be arról, hogy megbízott szerkesztőjük az Iszlám Állam (ISIS) zászlaját fedezte fel a londoni melegfelvonuláson. A telefonon Londonból bejelentkező Lucy Pawle arról beszélt, hogy feltűnt neki egy fekete-fehérbe öltözött férfi, aki nagyon elütött a színes tömegtől. A férfi egy, az Iszlám Államéra emlékeztető lobogót tartott a kezében – a szerkesztő hozzátette, hogy a gyenge minőségű másolaton látható jelek nem arab feliratok voltak. Pawle úgy találta, hogy egyedül ő vette észre a dolgot, a tömeget nem zavarta a zászló, és a rendezőknek és rendőröknek is hiába szólt.

A CNN megszólaltatta Peter Bergen biztonsági szakértőt is, aki zavartan azt ismételgette, hogy nem érti, mit keres a melegellenes Iszlám Állam lobogója egy melegfelvonuláson.

Az ISIS-lobogót idéző zászló valójában különféle szexuális segédeszközöket ábrázol, ahogy arra számos blog rámutatott.

A CNN oldalán a videó korábbi helyén csak annyit írnak, hogy a videó már nem elérhető.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. február 26. 03:39
Hülye humoruk van a buzeránsoknak.
Crüwel
2016. február 26. 03:37
Lehet a londoni melegbárok (biztos van) lesznek az isis következő európai célpontjai.....
kizökkentidő
2016. február 26. 03:36
Nem iszlám zászló volt az, hanem buzulmán.
Crüwel
2016. február 26. 03:36
Fasza komoly biztonsági szakértő az ilyen. Lehet az iraki hadseregnek is ő ad tanácsokat azért megy ilyen nyögvenyelősen az isis felszámolása....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!