Bogdán László a Mélymagyarban: Csak munkával teheted jobbá a saját sorsodat!

2015. június 21. 09:56

Cserdi polgármestere szerint a cigányságnak nincs középosztálya, és ha folyton a jogvédők mögé bújik, nem lesz változás.

2015. június 21. 09:56

Elég a habzó szájúakból, én hiszek abban, hogy kétkezi munkával és iskolázottsággal igenis le lehet dönteni a falakat – mondta Bogdán László, Cserdi polgármestere az EchoTV-n, Bayer Zsolt Mélymagyar című műsorában. A polgármester szerint ha a cigányság folyton a jogvédők mögé bújik, nem lesz változás. A „köcsögmentesítés” elnevezésű akciójával országos hírnevet szerzett településvezető beszélt arról is, hogy a cigányságnak ma nincs középosztálya, és csak munkával lehet előrébb jutni. Bogdán azt is elmondta, mi a véleménye a közfoglalkoztatásról.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
4 millió éhező Magyarországon
2015. június 22. 14:25
Bogdán és csak munkával lehet előrébb jutni Kivéve ha sidó bankár vagy orbán haverja Akkor csak a számítógépbe kell beütni a virtuális tartozásegyenlegeket, azt is hamisítva, ahogy Menyhért Péter kimutatta a csalást abban a Magyar Hírlapos cikkes táblázatban A manipulásást a nyitó és záró egyenlegekkel Vagy orbán haverjaként kamu Közbeszerzésnek álcázott irományokat beadni abban a tudatban hogy úgyis te nyersz És persze a megfelelő 20-50%-ot a fidesz pártkasszába befizetni
lajkakutyus
2015. június 21. 21:24
Nem a cigányság bújik a jogvédők mögé, hanem az un. "jogvédők" élőskődnek a cigányságon lopva az állam pénzét.
belga
2015. június 21. 19:57
A média hibája (is) hogy a romákról szóló hírekben vagy bűnözők szerepelnek, vagy celebek. Vagy mihaszna politikusok. Az olyan cigány családokról melyeknek sikerült beilleszkedniük igen csak ritkán hallunk. Tudom, nincs is sok belőlük, de meggyőződésem, hogy ez a nem nagy létszámú csoport alulreprezentált. Pedig fontos lenne, hogy megjelenjenek, már csak azért is, hogy ne a bűnöző, börtönviselt felnőtt legyen a példakép. Tudom persze, hogy a probléma nagyon nagy, de mégis csak el kellene végre kezdeni valamiféle valós megoldás felé araszolni. A liberális sipákolás és a romák érdekeit hivatottak gyalázatos -jó esetben!- valójában semmi hasznossat nem tevése helyett.
Akitlosz
2015. június 21. 19:10
Kizárt. Magyarországon olyan keveset fizetnek a munkáért, hogy azzal sorsot jobbá tenni szinte lehetetlen. Sőt sokszor még nagyobb nyomorba kerül az ember, ha dolgozik, a munkavállalással kapcsolatos extra költségek miatt - szállásbérlés a munkahely közelében, annak fenntartása, utazgatás stb. - mintha otthon nem csinálna semmit. A munkavállalói élet nagyon nyomorult élet. El dolgozhat évtizedekig, de attól a sorsa soha az életben nem lesz jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!