Visszaküldte az MFB-ről szóló törvényt Áder

2015. június 29. 16:43

Fotmai okok miatt visszaküldte az MFB-ről szóló törvényt Áder János megfontolásra az Országgyűlésnek. A jogszabálynak két azonos számot viselő de eltérő tartalmú rendelkezése van.

2015. június 29. 16:43

Formai hiba miatt visszaküldte megfontolásra a Magyar Fejlesztési Bankról (MFB) szóló törvény módosítását Áder János köztársasági elnök hétfőn az Országgyűlésnek.

Az államfő indoklása szerint a jogszabálynak két azonos számot viselő de eltérő tartalmú rendelkezése van, s ez sérti a normavilágosság követelményét, mivel nem alkalmas arra, hogy hivatkozása esetén a jogalkalmazó egyértelműen megállapítsa az adott paragrafus tartalmát.

Az MFB részesedésszerzésére vonatkozó szabályozását múlt kedden változtatta meg a parlament Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolá
2015. június 29. 16:47
Hamar munka ritkán jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!