Bevándorlás: Huth vs. Papp Réka Kinga deathmatch az ATV-n

2015. július 19. 12:03

Huth Gergely és Papp Réka Kinga heves vitát folytatott a bevándorlás ügyében. Papp Réka Kinga például hirtelen katolikussá lett a szolidaritás ügyében.

2015. július 19. 12:03

Mindenképpen volt értelme a „kerítés-próbának”, mert 150 méter már legalább elkészült belőle – mondta Huth Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Pesti Srácok szerkesztője szerint minden nemzet maga dönti el, hogyan védi meg a határait. Papp Réka Kinga szerint viszont a kerítésnek csak szimbolikus értéke van: egyébként embertelen, nem hatékony, ostoba megoldás. Az aktivista szerint maga az a fajta „migránsozás” is szégyenletes, ami Magyarországon folyik: olyan mintha valami kórokozókról beszélnénk. 

 
A Btk. módosításáról szólva, ami szerint a jövőben az illegális határátlépés nem szabálysértés, hanem bűncselekmény volna, Huth azt mondta, szükséges lépés, hogy a problémát kezelni lehessen. Papp Réka Kinga viszont azt mondta, szánalmas az egész hozzáállás.
 
„A kormány gumicsontját rágjátok!” – mondta Huth Gergely, arra a hírre reagálva, hogy új táborokat létesít a kormány kevésbé lakott területeken. Szerinte ennyi embert csak sátrakban lehet elhelyezni, és mindenütt a világon igyekeznek ezeket a táborokat kevésbé lakott területeken felépíteni. 
 

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valaki16
2015. július 20. 13:53
Ez Papp picsa a saját országa ellen beszél,teljesen úgy jön le!!! Szégyen..
Vadjoe
2015. július 20. 11:21
Nem bírtam végignézni a videót, pedig igyekeztem. Ellentétben a legtöbb kommentelővel, szerintem mindkét vitafél minősíthetetlen prosztó szutyok szinten érvel, már ha ezt érvelésnek lehet nevezni ezt a szájkaratét. Papp Réka Kinga hozza a szokásos formáját, hetet-havat összehord, mindenféle balos hülyeséget próbál eladni, mint társadalmi kötelességet. Huth viszont csak felmondja a kormányzati kommunikáció elemeit, mint valami szóvivő, akinek kötelessége a bullshit nyomatása.
Pető Márton
2015. július 20. 10:20
Az európai kultúra felszámolásán dolgozik az, aki támogatja a bevándorlást.
1istvan
2015. július 20. 10:17
lehet nekem is tudnának annyi pénzt ajánlani amennyiért egy ilyen buta libával kamerák előtt hajlandó vagyok szóbaállni? hát ettől a vitától nem lett szimpibb gergely, ráadásul az eddigi se túlságosan magas színvonaláéról sikerül magát rékakinga szintjére küzdeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!