Másfél milliárdot ad a kormány a pápai reptér felújítására

2015. augusztus 07. 19:30

A pápai bázisrepülőtér fejlesztésére a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint másfél milliárd forintot ad a kormány. A fejlesztési munkák finanszírozásához szükséges pénzt a nemzetgazdasági miniszternek kell biztosítania.

2015. augusztus 07. 19:30

Másfél milliárd forintot ad a kormány a pápai bázisrepülőtér fejlesztésére a Magyar Közlönyben pénteken megjelent kormányhatározat szerint. A kormány felkéri a nemzetgazdasági minisztert, hogy idén gondoskodjon 1,5 milliárd forint biztosításáról a pápai bázisrepülőtér fejlesztési munkáinak finanszírozására.

A nemzeti fejlesztési minisztert és a nemzetgazdasági minisztert továbbá arra kéri a kormány, vizsgálják meg, hogyan lehet biztosítani a szükséges forrásokat a repülőtér megközelítéséhez a 83-as főút Takácsi csomópontjától tervezett bekötőút megépítésére, valamint a 8305-ös út laktanya előtti szakasza burkolatának megerősítésére. A beruházásokat a 83-as főút fejlesztésével együtt végzik el.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viz Elek
2015. augusztus 08. 16:20
Na ennek a közelébe kellene telepíteni egy menekülttábort. Ha az afgán/szír/stb menekültekből meglenne egy charter gépet betöltő fő indulhat a haza telepítés. Még jól is járnánk anyagilag főleg ha az eu is támogatná a repatriálási programunkat.
Akitlosz
2015. augusztus 07. 22:48
"Másfél milliárdot ad a kormány a pápai reptér felújítására" Kinek? Ki kapja ezt a pénzt?
sersem4
2015. augusztus 07. 19:33
Minek a reptér,ha nincsenek gépek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!