Cseh belügyminiszter: Már csak V3 lesz :-(

2015. szeptember 23. 09:15

Milan Chovanec cseh belügyminiszter Twitterre kiírt üzenete szerint azzal, hogy Lengyelország megszavazta az uniós menekültkvótát, attól tart, hogy már csak visegrádi hármak lesznek visegrádi négyek helyett.

2015. szeptember 23. 09:15

Lengyelország szünetet tartott. Tartok tőle, hogy mostantól már csak V3 lesz :-(” – reagált még kedden este a Twitteren Milan Chovanec cseh belügyminiszter arra, hogy a visegrádi négyek közül végül Lengyelország mégis megszavazta a menedékkérők kvótarendszer szerinti elosztását az uniós belügyminiszterek keddi tanácskozásán.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2015. szeptember 23. 12:12
A lengyel nép is csalódott emiatt a döntés miatt. Tele van a net a bocsánatkérésükkel, a politikusaik döntöttek másként, mint azt korábban kifelé kommunikálták.
Berecskereki
2015. szeptember 23. 11:54
"Terlikowski: A lengyel miniszterelnök "politikailag prostituálta magát, ráadásul ingyen" A lengyel kormány becsapta a visegrádi csoport országait, ami megnehezíti a térségbeli szolidaritás építését - mondta szerda reggeli rendkívüli sajtóértekezletén Beata Szydlo, az ellenzéki konzervatív Jog és Igazságosság (PiS) párt kormányfőjelöltje arra, hogy Lengyelország egyetlen visegrádi tagállamként az Európai Bizottság kötelező menekültelosztási terve mellett szavazott." http://www.atv.hu/kulfold/20150923-terlikowski-a-lengyel-miniszterelnok-politikailag-prostitualta-magat-raadasul-ingyen
Csigorin
2015. szeptember 23. 11:53
Mit lehet varni egy CIA fizeteslistan levo "lengyel" kormanytol?
medve
2015. szeptember 23. 11:38
Amúgy igaza van azoknak, akik szerint ne lengyelezzünk, hanem lengyel kormányról beszéljünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!