Heti Válasz: Andy Vajna üzlettársa a Hajógyári-sziget egykori klubtulajdonosa

2015. szeptember 09. 16:07

Már korábban is tudott volt, hogy Andy Vajna betör a kereskedelmi rádiózás piacára, az azonban csak most derült ki, hogy cégében az a Bakai Mátyás lesz az egyik ügyvezető, aki korábban a Roxy Rádió tulajdonos-ügyvezetője volt, illetve a hajógyári-szigeti Dokk nevű klub tulajdonosa. Utóbbit eladta Vizoviczki Lászlónak.

2015. szeptember 09. 16:07

A Válasz.hu azt írja, kiderült, ki lesz Andy Vajna szakmai partnere a rádiós piac meghódításában: az a Bakai Mátyás, aki a Hajógyári-sziget egykori, Dokk nevű diszkójának tulajdonosa volt, mígnem eladta a klubot Vizoviczki Lászlónak. Bakai tulajdonosa és ügyvezetője volt a néhai Roxy Rádiónak is.

Az már eddig is ismert volt, hogy Andy Vajna a rádiós műsorszolgáltatás piacán is meg kívánja vetni a lábát. A cél vélhetőleg az, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Music FM számára teremtsenek olyan versenytársat, melynél állami hirdetések is elhelyezhetőek, méghozzá a Roxy vagy az InfoRádió frekvenciáján. 

Azt viszont eddig nem tudtuk, ki lesz az a szakmai vezető, aki a filmügyi kormánybiztos pénzéből a projektet megvalósítja. A Heti Válasz szerint Bakai kapta a társügyvezetői kinevezést Vajna Radio Plus Kft. elnevezésű cégénél.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Energetikus
2015. szeptember 09. 23:11
ez az ember mindenre érett ... - a legjobban a lecsóba ...
puszika
2015. szeptember 09. 22:29
Hát te válaszolsz a saját kérdésedre! Ennyire ökör nem lehetsz!!
Laibach
2015. szeptember 09. 22:02
Akkor az amcsik ember nem??? Vádalku volt???
puszika
2015. szeptember 09. 21:51
Ezt már leírtad egy párszor! Tehát megegyeztek.Mi a probléma?Akkor nem állhatott valami erős lábakon ez a vád. Ilyen egyébként nálunk is létezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!