Így állították elő kihallgatásra László Petrát

2015. szeptember 11. 17:54

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az N1TV azóta elbocsátott operatőrét, László Petrát, miután az ügyészség garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

2015. szeptember 11. 17:54

Bár a nyomozást a Szegedi Rendőr-főkapitányság folytatja, megkeresésére a BRFK állította elő és hallgatta ki László Petrát, az N1TV volt operatőrét, miután Röszkénél több kamera kereszttüzében megrúgott egy migránst, egy másikat pedig elgáncsolt. Tettét követően, a beérkezett feljelentések alapján az ügyészség garázdaság gyanújával rendelt el nyomozást. 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2015. szeptember 13. 10:20
Azért az érdekelne,hogy hány illegális határátlépő ellen indult hivatalos eljárás.
Területvédő
2015. szeptember 12. 23:38
Megrúgsz egy migránst, felbuktatsz egy másikat - előállítanak, több éves börtönnel fenyegetnek. Kiteszel egy Hitler-képet "európai menekültügyi főbiztos" aláírással, kirúgnak a munkahelyedről. Beszólsz egy izraelinek az utcán, a rendőrség előállít. Szidsz egy, a Budapesten tartott Zsidó Világkongresszusra érkező vendéget, letartóztatnak, első fokon három év letöltendőre ítélnek. Vonatot dobálsz migránsként? Nincs következmény. Betörsz tanyára, emberek házába migránsként? Nincs következmény. Rendőrökkel dulakodsz migránsként? Nincs következmény. Utakat zársz le, vonatközlekedést blokkolsz migránsként? Nincs következmény. Betörsz iratok nélkül egy országba? Nincs következmény. Rendőrt dobálsz migránsként? Nulla következmény. Ha magyarként teszed ezt, 2-3 év letöltendőt kapsz. Hiszen CSAK magyar vagy. Éppen itt az ideje végre MAGYAR kormányt választani, és az Orbán-féle álnemzeti hordát elküldeni oda, ahova való.
Mindjárt
2015. szeptember 12. 15:10
Megható ezeknek a gyerekgyilkos patkányoknak az aggódása az elgáncolt vagy talán el se gáncsolt gyerekért. Saját hazátokban, báci izraelben hogyan csináljátok? :D
Felvidéki1
2015. szeptember 12. 12:19
László Petra újabb üzenete: http://mno.hu/belfold/laszlo-petra-ujra-megszolalt-1304063 A végén bele fog ebbe rokkanni lelkileg. Gratula libsi sajtó és kisberk szabolcs! Sikeresen tönkretettétek egy ártatlan életét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!