Népszavazást akar a Jobbik a tranzitzónákról

2015. szeptember 02. 10:39

Tokody Marcell budapesti jobbikos képviselő szerint helyi népszavazást kellene tartani arról, hogy a fővárosiak akarnak-e tranzitzónákat, ideiglenes vagy állandó befogadóállomásokat Budapesten.

2015. szeptember 02. 10:39

A Jobbik helyi népszavazást követel arról, hogy Budapesten létesítsenek-e tranzitzónákat, ideiglenes vagy állandó befogadóállomásokat a menekülteknek. Tokody Marcell, az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülését megelőző sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, „Budapest nem menekülttábor”, pártja ezért nem támogatja a tranzitzónák kialakítását.

A Jobbik politikusa azt mondta, a menekültek a Keleti pályaudvarnál már demonstrációkat tartanak, amelyeken Magyarországot szidalmazzák. „Nem szeretném azt megvárni, hogy (...) a felvadult migráns csorda lángba borítja fél Budapestet” – mondta. Tokody Marcell szerint a legjobb megoldás az lenne, ha a már az országban lévő menekülteket felsegítenék a nyugatra tartó vonatokra, míg az újonnan érkezők menekültkérelmét a határon bírálnák el.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2015. szeptember 02. 12:54
Erről a kérdésről majd pár hónap mulva beszéljünk,amikor a kormány közted és egy bevándorló között fog dönteni... https://kuruc.info/r/4/147711/ Nem biztos,hogy a te javadra... Te állsz a kérelmeddel a kezedben,a kalapodat gyűrőgetve,ők meg hangosan kiabálva,fenyegetőzve. Kinek fognak ingyenmindent adni szerinted? Márcsak a cigányokból kiindulva is...
Wendriner
2015. szeptember 02. 12:18
Csak egy tranzitzónát kell kijelölni, Hegyeshalomnál!
péterx
2015. szeptember 02. 11:43
1.Melyik "Jobbik" ? A "néppártosodást" állító , vagy a szélső"Jobbik" ?... 2.Tokody javaslata a "megoldásra" nem EU-konform ...
ppix
2015. szeptember 02. 11:27
Nyihahaha, bolond lyukból bolond szél fúj :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!