Németh Szilárd: Magyarország megvédi a schengeni határokat, de világméretű összefogás kell

2015. október 05. 08:41

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese hétfőn reggel az M1 csatorna műsorában kiemelte: Magyarország a schengeni határok védelme mellett, osztja azt az elképzelést, hogy a migráció csak világszintű összefogással állítható meg.

2015. október 05. 08:41

 Csak világszintű és uniós összefogással állítható meg a migráció; Magyarország ezt az álláspontot képviselte az ENSZ közgyűlésében is - jelentette ki Németh Szilárd hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában. Ugyanakkor a schengeni egyezmény arra kötelezi Magyarországot, hogy megvédje Európa határait - közölte a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

A kormánypárti politikus felelőtlennek nevezte a baloldal azon álláspontját, hogy a migráció lehetőséget nyújt Európa és Magyarország demográfiai problémáinak megoldására. Ez a kijelentés ugyanis migrációra bíztatja azokat is, akik még nem indultak útnak a Közel-Keletről vagy Afrikából. Olyan emberek kapnak így meghívót a baloldali politikusoktól, akik egész más kultúrát képviselnek. Ez pedig oda vezethet, hogy később nem lehet majd ráismerni Európára és Magyarországra - tette hozzá. A migrációról folytatott nemzeti konzultációban kiderült: Magyarország nem kér abból, hogy az illegális migráció révén oldja meg a demográfiai problémákat - mondta Németh Szilárd. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó2
2015. október 05. 11:29
Szilárd, mint képviselő megbuktál, mint rezsibiztos nevetségessé váltál, mint birkózó guru szánalmassá lettél, mi kell még a negatív karrieredhez?:)
Secnir
2015. október 05. 11:16
"Csak világszintű és uniós összefogással állítható meg a migráció;" az első megnyilatkozások arról szóltak, hogy a magyarok összefogása kell hozzá, később a visegrádi négyeké. aztán jött a zemberek+gyoda, aztán ejrópai összefogás, mostmár világméretű összefogás kell hozzá? én azt mondom, ne tököljünk, hívjuk be a szíriusziakat, mert orbán már látja, hogy ehhez galaktikus méretű összefogás kell (aminek természetesen ő lenne a vezetője), hogy meg tudják állítani a migránsok milliárdjait.
küllő
2015. október 05. 10:07
Ez mindenhez ért !
madarasi.abel
2015. október 05. 09:37
Ez az ugribugri a Fidesz frakcióvezető-helyettese? Nincs több kérdésem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!