Leláncolós akcióval tiltakozik a kishantosi földek eladása ellen a Greenpeace

2015. december 08. 13:55

Hatalmas tiltakozó feliratot festettek a Greenpeace aktivistái arra a székesfehérvári épületre, ahol éppen a kishantosi földeket árverezik el. Az aktivisták egy hatalmas „El a kezekkel Kishantostól!” feliratú transzparenst is lelógattak a tetőről, valamint az egyik terembe is bejutottak, ahol a berendezési tárgyakhoz láncolva magukat akadályozzák az árverést.

2015. december 08. 13:55

A Greenpeace Facebookon tette közzé, hogy aktivistái egy hatalmas „FÖLDRABLÁS” feliratot festettek arra az épületre, ahol jelenleg is folyik a kishantosi földek árverése. Azaz csak folyna, mert miután az aktivisták egy „El a kezekkel Kishantostól!” molinót is lelógattak a tetőről, benyomultak az árverésnek helyet adó terembe, és magukat leláncolva akadályozzák az árverést.

A 24.hu felvételt is készített az eseményekről:

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. december 09. 08:34
Az agymosott nyaloncok helyeslik a fidesz-maffia gyarapodását.
kurbitalis
2015. december 09. 03:51
Szép is, amikor a Jobbik szövetségben óbégat a ballibekkel! Mekönnyezi az ember. :) Mint amikor feljelentettétek a kormányt, meg törvényben tiltotta a külföldi állampolgárok földvásárlását.
kurbitalis
2015. december 09. 03:47
Tavasszal láncolják magukat! A traktorok elé! Ezeket is ki kell tiltani az országból, mint Vladimir a Sorost!
fpali
2015. december 08. 23:09
A Greenpeace az Amerikai kormány és cégek érdekeit sértő ellen-aktivisták. Röviden egy amerikai érdek-cég ők is! Mocskos városi flaszter-parasztok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!