A DK elutasítja a sorkötelezettség visszaállítását

2016. január 17. 14:10

A Demokratikus Koalíció (DK) határozottan elutasítja a sorkötelezettség visszaállítását, szerintük ezzel „a Fidesz elárulta a magyar fiatalokat is”. Vadai Ágnes szerint „ha Magyarországot megtámadták, akkor mi magyarok eddig is mindig megvédtük az országot”.

2016. január 17. 14:10

A Demokratikus Koalíció (DK) határozottan elutasítja a sorkötelezettség visszaállítását, és mindent el fog követni, hogy ezt megakadályozza - közölte az ellenzéki párt alelnöke vasárnap az MTI-vel.

Vadai Ágnes emlékeztetett arra, hogy az elmúlt napokban Simicskó István KDNP-s honvédelmi miniszter, Kövér László, az országgyűlés fideszes elnöke és Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke is a sorkötelezettség visszaállításáról beszélt. Ezzel „a Fidesz elárulta a magyar fiatalokat is” – jelentette ki.

Az ellenzéki párt határozottan elutasítja a sorkötelezettség visszaállítását - hangsúlyozta az alelnök, hozzátéve: „ha Magyarországot megtámadták, akkor mi magyarok eddig is mindig megvédtük az országot”.

Jelenleg semmilyen veszély sem fenyegeti az országot, csak az, hogy a Fidesz szétszakítja a magyar családokat, és kaszárnyákba űzi a magyar fiatalokat - fogalmazott Vadai Ágnes. Rámutatott: a fiatalok tanulni, dolgozni, és élni akarnak, nem pedig egy lerobbant kaszárnyában táborozni. A DK pedig nem fegyvert és egyenruhát, hanem tudást és lehetőséget adna a fiatalok számára.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2016. január 18. 14:05
miért? valaki vissza akarja vezetni? de most tényleg.
áfonya
2016. január 18. 03:11
BALOLDAL A HAZUG CIKKEKET AZÉRT DOBÁLJA FEL A SAJTÓBA NETRE HOGY A KORMÁNY VELÜK FOGLALKOZZON LEKÖSSE A KORMÁNYT ,NE A KORMÁNYZÁSSAL NAPI ÜGYEKKEL FOGLALKOZZON ,HOGY A KORMÁNY SAJTÓBA ÁLANDÓAN A BALLIB HAZUGSÁGAIT IGAZÍTSA HELYRE. FEL KELL JELENTENI A HAZUSÁG GYÁŰROSOKAT ,MERT A MAGYAR NÉPET PRÓBÁLJÁK FÉLRE VEZETNI A KORMÁNY ELLEN HERGELNI.
áfonya
2016. január 18. 03:00
SZÓBA SE KERÜLT ,AZÉ EZT ILLENE TUDNI.. ILYEN USZÍTÓ CIKKBŐL KIDERÜL HOGY A LIBERNYÁKOKAT A BALOLDAL AZÉRT FIZETI HOGY KIÖTLETELT HAZUGSÁGOKBÓL CIKKEKET FABRIKÁLNAK ,AZT A MANDÍNERRE FELRAKJÁK HÁTHA TERMŐ TALAJT FOG A HAZUG CIKK .BALOLDAL LEJÁRATJA MAGÁT HITELTELENNÉ VÁLT.
kjkj945
2016. január 17. 18:49
Egyre dinkább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!