Az LMP szerint az uniós pénzek „ellopását” fedik el a „kormánypropagandával”

2016. február 18. 11:05

Hadházy Ákos csütörtökön arról beszélt: a kormány azért működtet hatalmas állami propaganda gépezetet, hogy ezzel is elfedje az európai uniós pénzek „ellopását”, ugyanakkor azt ígérte, ha az LMP kormányra kerül, minden indokolatlan állami hirdetést megszüntet.

2016. február 18. 11:05

Az LMP szerint a kormány azért működtet hatalmas állami propaganda gépezetet, hogy ezzel is elfedje az európai uniós pénzek „ellopását”. Hadházy Ákos, az ellenzéki párt antikorrupciós szakszóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, az LMP kormányra kerülve minden indokolatlan állami hirdetést megszüntetne. Így nem fordulhatna elő olyan, a közelmúltban történthez hasonló eset, amikor a kormány 31 millió forintért, vagyis részvevőnként legalább 60 ezer forintért szervez egy „öntömjénező konferenciát” – fejtette ki.

A VIII. kerületben is vannak érdekességek    

Jakabfy Tamás, az LMP VIII. kerületi önkormányzati képviselője elmondta, a VIII. kerület a közelmúltban két szerződést is kötött „Habony Árpád új lapjával”, a Lokállal, amelyek eredményeként szerinte eddig már 10 millió forintot fizettek ki egy olyan tevékenységért, amelyet az önkormányzat ingyenes lapja is el tudna végezni.     Kiemelte, a főváros egyik legszegényebb kerületében gyakorlatilag bárhol sokkal jobb helye lenne ennek a pénznek. Jakabfy Tamás kitért arra is, hogy az újság 100 darab fürdőbelépőt kapott a budapesti gyógyfürdőket üzemeltető társaságtól egy barter megállapodás eredményeként.    

Hadházy Ákos ehhez hozzátette, Habony Árpád egy hasonló barter szerződéssel jutott több mint száz operett belépőhöz. Nem az a baj, hogy Habony Árpád közpénzekből kulturálódik, hanem az, hogy olyan propagandát folytat, amilyet kulturált ember nem tenne – fogalmazott az LMP szakszóvivője.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2016. február 18. 17:20
ez az ember egy életre lehúzza a klotyón az LMP.-t a lőtéri kutya sem figyel rá hogy mit hablatyol össze ...egy betűt sem tud bizonyítani az elképzeléseiből..
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. február 18. 13:05
Eleve nem hirdetni kellene, hanem tájékoztatni. Az egész propagandásdi, hirdetősdi olyan, mint a szívózós kisgyerek aki rögtön bömbölve megy a tanítónénihez panaszkodni, hogy őt bántották.
formaegy
2016. február 18. 12:53
Hadházy Ákos: "...ha az LMP kormányra kerül, minden indokolatlan állami hirdetést megszüntet." Már maga ez a mondat nevetséges. A benne foglaltak pedig porszem a sivatagban, másodlagos. Ha már veszi a bátorságot, és dobálózik "ha az LMP kormányra kerül" kifejezéssel, akkor komolyabb, fontosabb teendőkkel fűszerezze a mondatot. Komolyan. Ennyire képes az LMP? Ilyen emberei vannak? Az a legégetőbb dolog ha "kormányra kerülnének", hogy az indokolatlan állami hirdetést megszüntessék?! Mint írtam, már eleve így kezdeni, hogy "ha kormányra kerül" nevetséges, és szánalmas. Még a Jobbiktól is, pedig a második erő. "ha nem szarnék a kutba, csak a kávájára, nem lenne szaros a víz" - monja a szólás. Ha, ha, ha ......LMP - mindkét értelemben.
Berecskereki
2016. február 18. 12:47
"az LMP kormányra kerülve" LOL Mindegyik ellenzéki párt már 2010 óta ezt álmodja, s aztán mindig keserű az ébredésük. Így lesz ez 2018-ban is. Így jobban tenné az LMP, ha a pártépítéssel és az adminisztrációjukkal foglalkozna, mert majd megint újra kell gombolni a kabátot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!