Bochkor Gábor: Az a nő nem érdemel párkapcsolatot, aki elhízik

2016. február 12. 14:29

Bochkor Gábor a Music Fm reggeli műsorában fejtette ki, hogy szerinte azok a nők, akik elhíznak a párkapcsolat alatt, azok igazából „leszarják” a kapcsolatot és nem érdemlik meg azt. A műsorvezető egy hirdetőoszlophoz hasonlította Pierce Brosnan nejét, aki gyermekei születése után felszedett pár kilót.

2016. február 12. 14:29

Bochkor Gábor rádiós műsorvezető szerint azok a nők, akik elhíznak a párkapcsolat alatt, azok igazából „leszarják” a kapcsolatot és nem érdemlik meg azt. Bochkor a témára Pierce Brosnan felesége, Keely Shaye Smith kapcsán tért ki, aki két gyermeke születését követően jelentős súlyfelesleget szedett magára. Az ex James Bond erre annyit mondott, hogy így is úgy is imádja nejét, akivel immár 22 éve él boldog házasságban, ám Bochkor szerint ez hazugság.

„Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szereti őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne” – fogalmazott Bochkor, majd kifejtette azt is, ahogy szerinte a hasonlóan igénytelen nők nem érdemelnek párkapcsolatot.

„Tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot” – jelentette ki.

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2022. november 23. 03:51
--
Rike
2016. június 11. 01:41
Cserben hagyta Erdélyt , Délvidéket, Várföldet, Felvidéket, Kárpátalját.Szűkölt, lapítot, a románok hátán belovagolt a bűnös Budapestre és gyilkolt. Bizony feleim, gyilkolt és most ne jöjjetek azzal, hogy mások is. Nem ő saját hatáskörben.És elfogadta, és aláírta trianont. Horthy a hősötök. Na menjetek aludni!
Rike
2016. június 11. 01:41
Meg hogy ha megnézed egy csomó monarchiabeli zsidó nagycsalád tönkrement, elszegényedett és atovábbiakban semmilyen szerepet nem játszik. És ha zsidók voltak, nem mindegy? A tanácsköztársaság nem osztott, nem szorzott. Ez nem zsidópróbléma Móricka! Elvesztettünk egy háborút, amit mi kezdtünk! Gazdagodtak akik, mindig gazdagodik is valaki, de a felelősség a sok halott magyar gyerekért nem a zsidóké, hanem a mi urainké. Ezt olyan nehéz felfogni? Ja, és nem tudom ki is az a Révész Sándor. Nekem egy generálos énekes.https://www.youtube.com/watch?v=1PxVSX0SQDI
katus
2016. június 03. 20:37
az olyan"férfi" aki 50 évesen aki ilyen(lásd lenti kép) szürke egérfészket hord a fején az nem érdemel párkapcsolatot!.... http://24.p3k.hu/app/uploads/2016/02/73665097-e1455260708470-1024x578.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!