Elment az öszöd: Gyurcsány újra pert vesztett

2016. február 17. 15:17

A Kúria helybenhagyta a másodfokú ítéletet, így Dézsy Zoltán filmje, az Elment az Öszöd nem sértette Gyurcsány Ferenc volt kormányfő személyiségi jogait. Dézsy Zoltán úgy kommentálta az ítéletet: Gyurcsány Ferenc beláthatná végr, hogy a bíróságot nem illik pr-célokra használni — írja az Origo.

2016. február 17. 15:17

Nem változtatta meg a másodfokú ítéletet a Kúria, így nem sérti Gyurcsány Ferenc személyiségi jogait Dézsy Zoltán filmje, az Elment az Öszöd — az Origo cikke szerint.

Dézsy Zoltán a Facebookon kommentálta az ítéletet: „Hányszor kell még megnyernem a pert Gy.F. ellen (ez volt a harmadik...),,hogy megértse, a bíróságot nem illik pr-célokra használni. A Kúriát pláne.”

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2016. március 01. 02:33
Nem tudom, mi lenne, ha Orbánról csinálnának egy ilyen filmet. Ugyebár azzal, hogy őt VALÓDI bűncselekményekbe lehetne bevonni. Semmit nem kell kitalálni, hanem pl. csak székházazni egy kicsit, bányázni, lakásozni, Puskásozni, mit tudom én. Ja, meg újabban megkérdezni, hogy miért nevezteti magát az adóbevallásán Mészárosnak. Ilyesmi. Vajon mi lenne? Az egész filmhangot az ő beteg eszmefuttatásaiból lehetne összeollózni. Howard Wolowitz meg csak tátogna hozzá. Mert ő játszaná. Nem a színész. Hanem a mérnök, aki űrklotyót tervezett...
Andy Vajda
2016. február 17. 22:12
orbánc olyan jól elszámoltatta kommunista elvtársát hogy még neki áll feljebb pereskedni Pont 5 éve kellene a börtönben rohadnia a szemkilövetőnek
Peter8811
2016. február 17. 20:25
Gyurcsánynak még van két lehetősége hova fordulni 1.) Strasbourg. 2.) Föl.
Morgen
2016. február 17. 19:42
Fog ezzel foglalkozni még az ENSZ is, mindenki meglátja! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!