Már rádiója is lett Andy Vajnának

2016. február 04. 10:50

Az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Radio Plus Kft. szerezte meg az 1,16 millió fős vételkörzetű Budapest 96,4 MHz körzeti frekvenciát. A médiaszolgáltatási jogosultságon DJ FM néven indítanak mainstream zenével, kulturális, illetve közlekedési információkkal foglalkozó rádiót.

2016. február 04. 10:50

DJ FM néven a Radio Plus Kft. indíthat kereskedelmi rádiót a Budapest 96,4 MHz körzeti frekvencián; a médiatanács e heti ülésén született döntésről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Jelezték: ez volt a hullámsávra benyújtott egyetlen alakilag érvényes pályázat, miután az Autórádió Műsorszolgáltató Kft. a hiánypótlási felhívás ellenére sem csatolt egy kötelező igazolást, és felülvizsgálati kérelmét a bíróság elutasította. 

Mint írják, az 1,16 millió fős vételkörzetű médiaszolgáltatási jogosultság mainstream zenével, kulturális, illetve közlekedési információkkal a 18-35 éves, minőségi szórakozásra vágyó korosztályt célozza meg.

Andy Vajnáé lesz a rádió

A Radio Plus Kft. – mint az az Origo is írja – részben Andy Vajna, részben pedig a frekvenciát korábban használó Roxy Rádió egykori tulajdonos-vezérigazgatójának, Bakai Mátyásnak az érdekeltségébe tartozik.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. augusztus 01. 12:58
Szerintem ő még cukrászdát is nyithatna Bécsben.
balbako_
2016. április 15. 09:13
Ha Sebestyén Balázsok szennyezik az étert akkor annál bárki jobb!
puszika
2016. február 11. 11:48
Húúúúúú,gyerekek már rádió is? Országhalál lesz,meglátjátok. Mit szól ehhez Laibach,Valodi,Madarasi Ábel.............meg a többiek? Veszik a Kalasnyikovot a Facebookon!!
Eltünt
2016. február 11. 11:48
Ballibsik félnek hogy a kormány oldal elnyomja az uj médiával az mszp-dk jobbik -együtt -lmp mai napig hazugságokat sulykoló cikkeket . Baloldali média háttérbe szorul ,miből élnek meg a ballibsi firkászok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!