Sorozathazudozó, rasszista, nőgyűlölő – minden Trump-cikket megbélyegez a Huffington Post

2016. február 11. 00:43

A liberális amerikai híroldal a New Hampshire-i republikánus előválasztási diadala óta sajátos szerkesztői jegyzettel látja el minden, Donald Trumpról szóló anyagát.

2016. február 11. 00:43

Editor's note: Donald Trump is a serial liarrampant xenophoberacistmisogynist, birther and bully who has repeatedly pledged to ban all Muslims -- 1.6 billion members of an entire religion -- from entering the U.S.” („Szerkesztői jegyzet: Donald Trump egy sorozathazudozó, idegengyűlölő, rasszista, nőgyűlölő, születésező és zaklató, aki ismételten megígéri, hogy kitilt minden muszlimot – egy vallás mind az 1,6 milliárd követőjét – az Egyesült Államokból.”) – ezzel a záró megjegyzéssel látja el az amerikai Huffington Post híroldal minden, Donald Trumpról szóló cikkét (például ezt, ezt vagy ezt) 2016. február 9., azaz a Trump által megnyert New Hampshire-i republikánus előválasztás óta. 

Az Ariane Huffington által alapított liberális hír- és véleményoldal Trump New Hampshire-i győzelméről Épp most nyerte meg egy rasszista, szexista demagóg a New Hampshire-i előválasztást címmel számolt be. Trump elnökjelölti indulásáról sokáig a szórakoztatás rovatban számoltak be, majd szenvedélyes főszerkesztői jegyzetben jelentették be, hogy többé nem találják szórakoztatónak az ingatlanmilliárdos jelenségét.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2017. május 10. 17:49
Akiről egy liberális lap ilyet ír, az csak jó ember lehet! :)))))
Starlord
2016. május 31. 17:27
Az iszlám nem vallás, hanem egy totalitárius politikai rendszer. Másik fele pedig az, hogy így legalább majd elgondolkozhat minden muszlim azon, hogy szeretnének e demokráciát meg emberi jogokat. Az ugyanis nem fog menni, hogy te demokráciát, szabadságot, és emberi jogokat kínálsz számukra, válaszul és viszonzásul ők kínálják neked a shariát, vagyis a vallási diktatúrát. Ha a muszlimok nem képesek felvilágosult 21. századi emberi jogokkal élni, az legyen az ő dolguk, de akkor ezt tegyék otthon vagy muszlim országokban, ne pedig nyugati típusú demokráciákban.
TuRuL2k2
2016. május 31. 17:26
„Szerkesztői megjegyzés: Gyurcsány Ferenc egy reggel, délben meg este hazudozó, sorozatbérmálkozó, szakdolgozat-plagizáló ex-KISZ-titkár, akihez hasonló böszmeséget még senki nem csinált.” Vagy: „Szerkesztői megjegyzés: Orbán Viktor egy soha-nem-hazudó, illiberális demagóg, aki szerint a baloldal ráront a nemzetre, oszt' jó napot.” És ezt így, minden egyes hír végére. Bőven van még mit tanulnia a magyar sajtónak a fejlett Nyugattól, ez kétségtelen.
h.kovacs
2016. május 31. 14:13
úristen ! egy híroldal szerkesztői véleményt ír szerencsére nálunk ilyen nem lehetséges
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!