Bakondi: A kormány komolyan veszi az Iszlám Állam fenyegetését

2016. március 30. 14:40

A magyar kormány komolyan veszi, elemzi, értékeli az Iszlám Állam Magyarországgal szembeni fenyegetését, amelyet egy közleményben tettek közzé – jelentette be Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Bakondi bejelentette: Pintér Sándor ötpárti egyeztetést hívott össze a terrorellenes akciótervről.

2016. március 30. 14:40

A kormány komolyan veszi az Iszlám Állam Magyarországra vonatkozó fenyegetéséről szóló információt – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az Iszlám Állam weboldalán, ahol rendszeresen jelennek meg fenyegetések, két közleményt is közzétettek: az egyikben az Egyesült Államokat fenyegették meg, a másikban pedig Európát, nevesítve benne Magyarországot is – fejtette ki Bakondi György.

A főtanácsadó hangsúlyozta, hogy a magyar kormány komolyan veszi, elemzi, értékeli ezt az információt, csakúgy, mint a belbiztonságot érintő összes fontos adatot. Jelezte továbbá, hogy péntekre ötpárti egyeztetést hívott össze Pintér Sándor belügyminiszter a terrorellenes akciótervről. Bakondi György ezzel kapcsolatosan arra kérte az ellenzéki pártokat, hogy „a napi politikától eltávolodva” támogassák a magyar emberek biztonságára irányuló fontos lépéseket.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!