Szijjártó: Súlyosabb a magyar sérültek állapota, mint gondolták

2016. március 22. 17:34

Súlyosabbak a brüsszeli robbantások magyar sérültjeinek állapota, mint először gondolták – számolt be sajtótájékoztatóján kedd délután Szijjártó Péter külügyminiszter.

2016. március 22. 17:34

A korábbi információkhoz képest súlyosabbnak bizonyult a két magyar sérült állapota, mindkettőjüket meg kellett műteni – mondta el Szijjártó Péter külügyminiszter, aki rövid sajtótájékoztatót tartott a brüsszeli fejleményekről a Külügyminisztériumban kedd délután az Index szerint.

Szijjártó hozzátette: csak az egyikük volt kormányalkalmazott, ezt a férfit a metróban érte támadás. Egy brüsszeli kórházban belső vérzés miatt kellett műteni. A másik magyar sérült a reptéren volt a robbantáskor, ő egy helyi cég alkalmazottja, csonttörés miatt műtötték, még hetekig fog lábadozni.

Szijjártó megjegyezte azt is, hogy reggel egy magyar gép le tudott szállni Brüsszelben, több magyar volt raja, közülük tizennyolcan hivatalos delegációk tagjaiként érkeztek.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2016. március 24. 08:56
"Súlyosabbak a brüsszeli robbantások magyar sérültjeinek állapota" - mondja a kis hangulatcsináló villatulajdonos nyomoronc. Biztos odament, és bedugta az ujját a sebükbe, hogy jobban jajgassanak.
áfonya
2016. március 22. 23:10
Terrorista simogató bűnpártoló ballibsik mszp dk lmp jobbik sikítva ordítottak a II védelmi fokozat ellen.
kurbitalis
2016. március 22. 21:15
Mielőbbi gyógyulást nekik! Merkel, a durva jó édes anyádat! Azt!
alex.leopardi
2016. március 22. 19:33
jobbulást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!