Blikk: Kárász után Dudás Ádám is távozik a TV2-től

2016. április 01. 16:34

Tovább nő a TV2-t elhagyó dolgozók tábora: Kárász Róbert után Dudás Ádámról írta meg a Blikk, hogy otthagyja a csatornát. Dudás tizenkilenc éve dolgozott a TV2-nél. Kárász a Facebookra poztolt a távozásáról, a comment:com szerint kirúgták. Ugyancsak a comment:com írt róla, hogy Zöldhegyi Katalin vezető külpolitikai szerkesztő is távozott.

2016. április 01. 16:34

Újabb ismert arcok távoztak a TV2-től: sorra-másra mondanak fel, illetve rúgják ki a csatornától az ismert médiaszemélyiségeket, mióta az Andy Vajna tulajdonában lévő tévénél a Story volt főszerkesztőjét, Kökény-Szalai Vivient nevezték ki hírigazgatónak. Kárász Róbertet, a reggeli Mokka műsorvezetőjét kirúgták, Dudás Ádám szerkesztő-riporter pedig felmondott a csatornánál. Kárász nyolc, Dudás tizenkilenc éve dolgozott a TV2-nél.

A comment:com szerint közös megegyezéssel távozott Zöldhegyi Katalin vezető külpolitikai szerkesztő is. Korábban kirúgták a csatornától például Vujity Tvrtkot is, de a Tények munkatársai is sorra mondanak fel.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. június 08. 17:10
olyan ez, mint az ördögűzésnél.. akkor tuti, ha el is patkol a delikvens.. mint a királyi TV..
na még ez is
2016. május 12. 19:12
Akkor ezek szerint szegény Andynek máris el kell adnia a tévét?
pemete jakab
2016. április 20. 14:37
"De most nem ez a téma!!" A témák összefüggnek, csak a legtöbben már két tényt sem képesek összekapcsolni. Ilyenekből viszont elhivatott párthívek lesznek.
pemete jakab
2016. április 20. 14:37
"Pemete Jakab szadesz árva!!" Ja, és következtetni sem tudnak sokan. Gratulálok csőlátásodhoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!