Elfutott a Klik munkatársa az Átlátszó Oktatás kamerája elől

2016. április 18. 12:26

Az Átlátszó Oktatás kikérte a kliktől, hogy hány tanárnak csúszott a fizetése. Meg is ígérte a szervezet, hogy átadja az adatokat, és miután ez nem történt meg, megfutamodtak a kamera elől.

2016. április 18. 12:26

Március végére ígérte a KLIK, hogy elárulja a tanári fizetések csúszásáról szóló statisztikát, de ezt határozott ígérete ellenére nem tette meg – írja az Átlátszó Oktatás. Ezután kamerával felszerelkezve keresték meg a szervezet közérdekű adatigénylésekkel foglalkozó munkatársát, aki azonban válaszadás helyett elmenekült az újságírók elől.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pimepime
2016. április 19. 13:26
"Elfutott a Klik munkatársa az Átlátszó Oktatás kamerája elől" ------------ Mert Ő szeretné megkapni a fizetését.
székely
2016. április 18. 23:22
A látszat csal! Nem megfutamodtak, hanem a napi testnevelés órára siettek stílusosan futva, mivel sokan voltak katonák tudják, hogy futáskor feljön a kéz.
Tintamin
2016. április 18. 20:33
Szánalmas, beszari kommunista gyökerek! Visszatértek a hetvenes évek, hurrá! Köszi Viktor, hogy már megint kommunistákat gyártottál a magyarokból!
bimmer
2016. április 18. 17:37
Amennyire igénytelenül van felöltözve, az lett volna a csoda, hogyha bárki komolyan veszi a.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!