Baconöket tesztelt a Nébih: volt, amit kivontak a forgalomból

2016. május 10. 14:15

Tizennégy füstölt, nyers, szeletelt, gyárilag csomagolt terméket vizsgáltak a hatóság szakemberei. A teszt alapján több hatósági eljárás indult, egy terméket pedig ki kellett vonni a forgalomból.

2016. május 10. 14:15

Baconöket tesztelt a Nébih: tizenkét féle gyorspácolással és kétféle hagyományos pácolással előállított termék került vizsgálatra, egyet ki is vontak a forgalomból.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2016. május 10. 20:05
Újabb remek érv a feldolgozott húsok fogyasztása ellen.
kjkj945
2016. május 10. 15:19
Baconöket ez magyarul b@szónőket?
C.Dömötör
2016. május 10. 14:38
Minden szalonnakedvelő nevében; az ilyen filmeket egy speciális oldalon, korhatárral, azoknak akik kedvelik a horrort, külön kellene bemutatni!! Az nem lehet, hogy a gyanútlan rákattintót ilyen szörnyűséggel zaklatják! Amúgy ha valaki előreszeletelt, fóliás szalonnát (és nem Bacont!!) vásárol, akkor magára vessen!! A hentesboltok támogatását, saját érdekünkben, különben is fontosnak tartom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!